cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fps/Takılma sorunu (yeni ürün)

(Topic created on: 3 weeks ago)
177 Views
virgilia
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Daha bu telefonu alalı 20 gün oldu ya da olmadı (Samsung S25) ama bazı sorunlar yaşıyorum. Whatsapp'ta birileri yazarken oradaki animasyonlar çok takılarak ilerliyor, en başında öyle değildi. bazen uygulamaları tamamen kapatayım derken yine bazı görsel buglar oluyordu (kapattığım uygulama tekrar başka bir uygulamayı kapatırken yukarıya doğru gölge gibi kayıyordu). Telefonun bu problemi nereden kaynaklanıyor bilmiyorum. Bir seferinde Whatsapp'ta ses kaydı atacakken birden ses kaydinin ses efekti asiri yuksek bir sekilde geldi ve devaminda ses efektleri kisik bir sekilde gelmeye devam etti ama ayarlarda ses efektleri zaten komple kapali. Ne yapmaliyim? Tesekkur ederim moralim cok bozuk.

8 Comments
OzkanBirak
Active Level 3
Galaxy S
Bende de benzer arayüz ve ses sorunları var, bir sonraki Android güncellemesini bekliyorum
virgilia
Beginner Level 4
Galaxy S
telefonu degistirmeli miyim bilmiyorum cunku hic normal degil. surekli micro takilmalar var ve a52de bile boyle seyler yoktu
OzkanBirak
Active Level 3
Galaxy S
Evet yeni OneUI 7 yüzünden bu kadar kötü, yeni güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Apple alternatifleri çok daha pahalı ülkemizde, bütçeniz yetiyorsa onlara da göz atabilirsiniz elbette.
0 Likes
virgilia
Beginner Level 4
Galaxy S
yani donanimsal bir problem yok diyorsunuz anladigim kadariyla
0 Likes
OzkanBirak
Active Level 3
Galaxy S
Yazılım ile ilgili evet, ama çok can sıkıcı o kadar para verdikten aonra amiral gemisi bir telefonda donma problemleri yaşamak
sezgin24
Active Level 5
Galaxy S
Değiştirin baştan problem var ise sürekli devam eder
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
One uı 7 ile alakalı sorunlar
0 Likes
Galaxy S
Telefonu yeniden başlatın bu bazı ufak performans sorunlarını çözer. (Haftada 1 idealdir.)
Ek olarak uygulamaların optimize edilmesi gerek, bu bir güncelleme (güvenlik yada google play sistem) yükledikten sonra oluyor.
Recovery modda girebiliyorsanız wipe cache partition yapın ve en altta bulunan apps repair seçeneğine tıklayıp cihazın açılmasını bekleyin.
Yazılımdan kaynaklandığını söyleyen arkadaşlarda var,
Evet yeni bir cihaz olduğu için bunlar muhtemel; yazılım ile alakalı problemlerin çözülmesi için bir kaç ay gerekebilir.
0 Likes