cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fotoğraflar...

(Topic created on: 03-20-2025 03:31 AM)
113 Views
banakulakver
Active Level 7
Options
Galaxy S

Buradan fotoğrafları yüklerken kalitesi çok düşüyor bu konuda bize yardımcı ol Members 💥

8 Comments
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Bu aralar bende **bleep** ettim telefondan çektiğim foto ve videolar cam gibi galeride ama birine gönderdiğimde veya yedeklediğimde pixelleşiyor nedeni nedir bilmiyorum hiç böyle bi sorun yaşamamiştim yeni yeni oldu S22cihazım A55tede aynı sorun var ve çoğu samsung cihazında var şuan
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy S
Bu program kaliteyi düşürüyor ve en azından düşürmese fotoğrafların kalitesini daha iyi anlıcaz
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Ben bu sorunu tek bu programda değil diğer programlardada yaşiyorum WhatsApp vb yerlerde
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy S
Whatsappta yeni ayar güncellendi ve artık fotoğrafları otomatik HD gönderebiliyoruz ama bu da yetersiz neden diye sorarsan ben 50 mp fotoğraf çekiyorum ama aynı kaliteyi göremiyorum piksel bozulması illaki oluyor
0 Likes
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Hd özelliğinden haberim var kendim bizzat bilgisayarcıyım programlarla çok haşır neşirim ama son 1aydır var bu sorun bence güncelleme ile düzelir gibi:)
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy S
Bu program çok güçlü ve altyapısı çok sağlam olmadığı için fotoğraflar da arşivde çok yer kapladığı için bence bilerek kaliteyi bozuyorlar
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
HD özelliğini durum paylaşırken kullanamıyorsun maalesef ki bence HD bile yetersiz. Artık günümüz FHD'nin bile üstüne çıkıyor. En kötü FHD seçeneği vermesi lazım WhatsApp'ın ve bu özelliği durum paylaşırken de kullanabilmemiz lazım.
banakulakver
Active Level 7
Galaxy S
Programlar fotoğrafların kalitesine uyumsuz
0 Likes