cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Fotoğraf mudahele

(Topic created on: 12-05-2023 10:01 PM)
276 Views
omerfarukgunes
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonla çektiğim fotoğrafa uygulamanın mudahele etmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor. Görsel zeka kapalı, gelişmiş zeka seçenekleri minimumda, hdr kapalı, fotoğraf yumuşatma seçeneği kapalı. Dümdüz çektiğim gibi versin istiyorum fakat çektikten sonra yine de bir işlem yapıyor 

image
Bak o dönen noktalar işte 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba omerfarukgunes,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
gktg261
Active Level 6
Galaxy S
Türkçe meali : yapay zeka kapali istiyosun yani anladigim kadariyla
Galaxy S
Anladığın kadarıyla niye cevaplamadin la ajshjshs
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Fotoğrafı Expert RAW uygulaması ile RAW olarak çekerseniz herhangi bir düzenleme yapmaz diye biliyorum.
Galaxy S
Yok sokakta öylesine fotoğraf çekerken raw ile uğraşmak istemiyorum
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
Good luckta kamera var oradan ayarlayabilirsiniz sanırım
0 Likes
Galaxy S
Yok dediklerimi oradan yaptım zaten
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
Normal ayarları denedin mi veya sıfırlamayı
0 Likes
egetarii
Active Level 7
Galaxy S
Aynı şey bende de var malesef pro modda 50 mp çekiyorum ozaman oynama yapmıyor ama bu 50 mp de böyle sarımsı bir efekt yapması kötü
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba omerfarukgunes,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes