cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Forumdaki S20 FE cilerin EYT cilere dönüşmesi

(Topic created on: 09-22-2023 08:43 PM)
Furkann0
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar altı üstü farklı animasyonlar ve bir kaç kullanmayacaginiz özellik için bu kadar uğraşmaya gerek var mı ? Sanki EYT sorunu gibi her gün satırlarca yazı yazan var. Ben de S20 FE kullaniyorum bir kac defa merak edip sordum ama bence bu sizin yaptiginiz çok fazla 😁 iyi forumlar.

10 Comments
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Olsun ya güncel olmak iyidir 😂
Galaxy S
S20fe iyidir😄
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Aslında çok haklılar benim gözümde çoğu yeni çıkan telefona taş çıkartır en az android 15 e kadar alması gerekiyor.Belki donanım gücü yetmez diyenler olabilir ancak donanımını incelerseniz çoğu android 15 alacak telefondan da iyidir
Furkann0
Active Level 7
Galaxy S
Mesela kaldırma durumu olsa haklısınız. Ama bu bir güncelleme politikası. Şirket her telefon için güncellemelerde ekstra uğraşsa daha büyük yük. Samsung un bunu yapacak gücü yok mu ? Bu tartışılabilir ama bence Iphone karşısında yetersiz kalıyor güncelleme desteği.
0 Likes
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme politikasının daha iyi bir hale gelmesi gerekiyor bu konudan son konumda da bahsettim inceleyebilirsiniz
Furkann0
Active Level 7
Galaxy S
Güncelleme politikası gözden geçirilmeli
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Zaten gözden geçirildi eskiden 2 büyük android güncellemesi veriliyordu 3 yaptılar sonra da 4 yaptılar
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Ama 5 yapsalar daha iyi olur apple 5 büyük güncelleme veriyor çünkü
0 Likes
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Her cihazın 4 güncelleme almadığını belirtmek isterim
0 Likes