cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Forumda ki benim modelin güncellemesi

(Topic created on: 11-22-2024 01:16 AM)
155 Views
GRKN17
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar siz Samsung dan daha iyi mi biliyorsun hangi modele hangi güncellemeyi verip vermediğini aylık olarak verilen güvenlik açıkları ile ilgili gelecek Kasım güncelleme gelmedi diye paylaşım yapan arkadaşlar diyelim geldi Kasım güncellemesi ne değişecek cihazında ne yapacak mesela merak ediyorum nasıl bir sabırsız toplum olduk biz böyle gelsin tüketelim sonra oturup Aralık güncellemesi nerede kaldı paylaşımları nasılsa yaparız demekki daha Samsung senin cihazına önceki ay verdiği güvenlik güncellemesi telefonunda an itibari ile oluşan açıkları kapatacak şekilde vermiş olamaz mı 

10 Comments
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
Çünkü bizim millet güncellemeyi sıra dışı gören bir millet
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
AYNEN öyle sanki gelecek yada gelmesi beklenen güncelleme telefonu uçuracak sanıyoruz güncelleme desteği almayan bir sürü cihaz da kullanan kullanacı da var ve endişeleri de yok neden gelmedi gelecekti geçen ki o ayın şu günü gelmişti diye
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
S22 ULTRA var içinde one ui 3.1 kurulu cillop gibi 😂
ARDAEFEGRP38
Active Level 9
Galaxy S
custom rom mu kurdun one ui 4.1 ile geliyorlar diye biliyorum
Galaxy S

Sabır yok. Sorsan şu an telefonun da açık var mı diye onu bile bilemez ama güvenlik güncellemesini bilir. Tespit edilen açıklar güvenlik güncellemeleri ile kapatılır. Olmayan güvenlik açığının güncellemesi olmaz. Şirketin  yerin de ben olsam geçen ay verdiğim güncellemeyi bu aya çakar geçerim. Millet bundan anlıyor.

GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Açık olmadan da bana o güncelleme gelsin isterler sonra aynı kişi vay efendim şu ay gelen güncelleme cihazda şöyle şeyler yaptı da diyebiliyor enterasan olan da bu
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Memnun da olmuyoruz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla Sorma Forumda 10 Gönderiden 9'u Güncelleme İle Alakalı Oluyor 😅👍
Galaxy S
One ui 7, bixby türkçe...