Original topic:

Fikir

(Topic created on: 4 weeks ago)
236 Views
MrTechnolog
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dostlar Şuanda A34 5G 8/256 Modelini Kullanıyorum Ancak Şu Sıralar Samsung S21 FE 2. Nesil 8/128 Modeline Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Geçmelimiyim Veya S21 FE 2. Nesil Kullanan Dostlar Varsa Yardımcı Olabilirmisiniz Telefonun Herhangi Bir Sıkıntısı Var mı Isınma, Kamera Veya Batarya Konusunda Yardımcı Olursanız Sevinirim. İyi Akşamlar Dilerim. 

19 Comments
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy S
Onun yerine gidip S24 FE alabilirsin onların devirleri yavaş yavaş bitiyor haberin olsun uzun süreli kullanım istiyorsan dediğim gibi S24 FE mantıklı bir seçim olur
MrTechnolog
Active Level 3
Galaxy S
Haklısınız Hocam Ancak S24 FE ye Uygun Bütçem Yok Ne Yazık ki. O Yüzden S21 FE 2. Nesil Almayı Düşünüyorum Ancak Alırsam Farkı Gerçekten Hissettirirmi Emin Olmadığım İçin Diğer Kullanıcıların Fikrini Almaya Karar Verdim.
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy S
S21 FE 2.nesil mantıklı seçim olur o zaman 1.nesil olanına bakmayın onun son senesi 2.nesil olanın 1 yıl daha güncellemesi var ekstra
0 Likes
MrTechnolog
Active Level 3
Galaxy S
Anladım Hocam Yardımınız İçin Çok Teşekkür Ederim. Zaten 1. Nesil Olanını Bulamamıştım 2. Nesil Bulabilmiştim.
MrTechnolog
Active Level 3
Galaxy S
Sadece Tek Düşündüğüm Şey 128 GB Hafıza Yeterli Gelirmi O Konuda Emin Değilim Yada 256 Olan Versiyonu Bulmam Mümkün mü Bilmiyorum.
0 Likes
Unlucky0758
Active Level 5
Galaxy S
Öyle bişey yok hocam yanlış biliyorsunuz 1. Nesil kullanıyorum 2. Nesil ile aynı anda bitecek güncelleme destekleri
0 Likes
Unlucky0758
Active Level 5
Galaxy S
2. Nesil değil ama 1. Nesili kullanıyorum one ui 7 de ısınma sorunu vardı ama one ui 8 geçince telefonda ağır oyunlar oynarken telefon maksimum 38 39 dereceleri görüyor pili günlük kullanımda 4 5 saati çıkartıyor. Kamera bana göre harika kasma donma yaşamıyorum özellikle one ui 8 ile sadece yapay zeka özelliklerinden eksik kalabilirsiniz s26 serisi ile dahada eskiyecek mümkünatınız varsa daha üst modellere bakın yoksa s21 fe tercih edebilirsiniz
MrTechnolog
Active Level 3
Galaxy S
Anladım Hocam Çok Teşekkür Ederim.
mertşn101
Active Level 7
Galaxy S
Z fold 6 yada 7 öneririm