Resolved! Solved

Original topic:

Fazladan depolama kullanma sorunu

(Topic created on: 04-02-2026 10:55 PM)
316 Views
Cetray
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 ultra cihazımda aldığımdan be yüksek kalitede video çekip sonrasında çoğunu galerimdeyken videonun kalitesini düşürüyor kaydedip çıkıyordum şimdi farkettim bunu yapmak 4k lık videoyu arkada gizli bir şekilde depolamada tutuyormuş silmemin kolay bir yöntemi varmıdır acaba ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
Depolama yöneticisinden girer girmez yedekleri sil diye bir başlık vardı şuan bulamadım çünkü yedek video yok ismi farklı birşey olabilir ama direk göze çarpıyor ordan silebilirsiniz

View solution in context

10 Comments
İncebey1
Active Level 9
Galaxy S
Yeniden düzenleme icin yedek alıyor sistem genel de.
Cetray
Active Level 3
Galaxy S
Evet ama istemiyorum yani videonun gereksiz kısımlarını silmek benim telefonumda daha fazla yer kaplamasını sağlıyor ne kadar saçma
Cetray
Active Level 3
Galaxy S
Yardımı olabilcek varmıdır acaba?
0 Likes
İncebey1
Active Level 9
Galaxy S
Kopyasını kaydet yapıp asil videoyu silebilirsiniz her seferinde.
0 Likes
Cetray
Active Level 3
Galaxy S
Evet artık öyle yapacağım ama bunlardan öncesini uğraştıracak gibi
0 Likes
İncebey1
Active Level 9
Galaxy S
30 gün cöp kutusun da saklanır sonra gider.
0 Likes
Cetray
Active Level 3
Galaxy S
Çöp kutusunda gözükmüyor ve bu gün farkettim bu olayı aylar önce bazı kısımlarını kestiğim videoda bile halen orijinaline dön diyor demekki arkada bir yerde tutuyor
Solution
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
Depolama yöneticisinden girer girmez yedekleri sil diye bir başlık vardı şuan bulamadım çünkü yedek video yok ismi farklı birşey olabilir ama direk göze çarpıyor ordan silebilirsiniz
Cetray
Active Level 3
Galaxy S
Gerçekten Allah razı olsun araştırmadığım yer kalmamıştı çok da göz önündeymiş ben onu videoların kendisi gibi mi düşündüm bilmiyorum 🙏