Original topic:

Fazla pil tüketimi s21 fe

(Topic created on: 3 weeks ago)
133 Views
s21fewhitee
Active Level 4
Options
Galaxy S

Gerekli pil ayarlarını yada telefon ayarlarını bilen varsa yoruma yazabilir mi sanki pil sağlığı %60 da gibi sarjım hemen bitiyor fabrika verilerine göre 6 saat ekran süresi veren telefon suan 4 veya 5 saat arası ekran süresi veriyor son dönemlerde baya tüketimi arttı

0 Likes
8 Comments
Galaxy S
Cihazdan kaynaklı maalesef bende s21fe kullanıyorum 3 saat veriyor. Umarım 8.5da düzelir 1779117447563.jpg
0 Likes
s21fewhitee
Active Level 4
Galaxy S
8.5 guncellemesinin gelecegini bilmiyodum bakıcaz teşekkür ederimm
Galaxy S
Resmi kaynak yok ama güncelleme sürümüne bakınca "özellik güncellemesi" yazıyor yani düz güvenlik güncellemesi gelmeyecek. Tabi diğer herkesten baya sonra geleceği kesin
0 Likes
emirstrick
Active Level 6
Galaxy S
en son s21 fe alacak ve alacağı son güncelleme olacak oneui 8.5
0 Likes
emirstrick
Active Level 6
Galaxy S
bende yeni telefon değiştirdim 1 ay oldu ve önceki telefonum s21fe idi. Tek değiştirme sebebim pil konusuydu onun dışında her özelliği olan harika bir telefondu. Pil sorunu da bende tam olarak ülkemiz 5G'ye geçmeye başladığında başladı. Günde 3 kere şarja takıyordum ve ekran sürem zor 6 saat oluyordu. Bu yüzden telefon değiştirdim daha sonradan exynos işlemcilerde 5G'nin çok fazla pil harcadığını öğrendim. Daha önceden öğrensem bi de 4.5 kullanarak denerdim. Bence 4.5G kullanarak bir deneyin.
0 Likes
s21fewhitee
Active Level 4
Galaxy S
Mantıklı teşekkür ederim deneyeceğim
thhf
Active Level 3
Galaxy S
One ui 8.0 güncelleme gerçekten ağır bir güncelleme bu veriler bildiğiniz gibi one ui 8.0 in varlığından önce sağlandığı için düzeleceğini pek sanmam ama Samsung'un birşeyler yapmaya çalışacagindan eminim.
0 Likes
Cem35
Active Level 9
Galaxy S
Telefonunuz artık eskimiş. Yenileme vakti geldi. S26 Ultra 1 TB alabilirsiniz 😊
0 Likes