cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Farklılık

(Topic created on: 02-05-2025 11:33 PM)
181 Views
IOsman
Active Level 4
Options
Galaxy S

Apple Cihazlarına Ufaktan Bir Göz Atmak Istiyorum Kısa 2 3 Haftalık Deneyimlerim Oldu Ama Bakalım Dahamı Iyiler Yoksa Görünürdemi İyiler Onun Yanı sıra Uzun Yıllar Samsung Kullanıcısı Olarak Her Yeni Modelde Yeni Tasarım Ve Harikalar Görürken Şimdi Sadece yapay zekaya kafamız takılmış durumda ve bence tasarım modellemelerini her yeni bir cihazda farklılık göstermeli apple da yeni kodeline tuş koymuş ve inovasyonmu diyor ahahah komedi kesinlikle saçmalıktan ibaret boş bir tuş bir önceki cihazım olan Galaxy s8+ da Bixby tuşu var ve görevini kesinlikle layıkıyla ve fazlasıyla yerine getiriyor yeni modellere böyle birşeyin olmaması bir eksi veya bixby sadece senin sesini tanıyarak ekran kilidini açıyordu hi bixby dediğinde ses tanıma ile iris sensörleri vardı beam touch neden yeni cihazlarda yok çok mükemmel bir özellik dosya müzik link veya herhangi bir pdf paylaşımı kolaylıkla halledilebilirken şimdi ise yok 😅😄😅😁😅 Ve Bu uygulamanın bana kattığı güzel bir insanda var samsung members uygulaması genel olarak samsung un bana kattığı 😅😄😅😁. Konumuza dönecek olursak eğer çok güzel cihazlar çıkıyor ama edge ekran yok daha ince çercevede edge ekran kim istemez çok güzeller benim son 3 samsung cihazımdada kavisli ekran bulunmakta ve suan s22 ultra kullanıyorum mükemmel ötesi . 

9 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Hangi iPhoneu Kullandınız?
0 Likes
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
16 pro max 15 pro max 14 pro max 13 düz 12 düz 11 düz 😅😄😅😁🤣😁
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
hocam Samsung'a geri dönünce size bir mutluluk gelmiş gibi 😂😂
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
😅😄😅 değiştircem yine
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Arz talebe göre dengeliyor firmalar stratejilerini.
Maalesef çoğu zaman hoşumuza gitmiyor.

Misal elma satış rakamları sebepli mini serisini kaldırmıştı ancak kesinlikle muadili olmayan çok güzel bir seriydi. Batarya performansı hariç en alınır cihazdı benim için 😊
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
12 mini benim için tek alınabilir elma telefonuydu
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Aynen 12 mini ve 13 mini çok tatlı cihazlar.
Bende 12 mini var s23 ultra dan onu elime alınca elime kartlık almış gibi hissediyorum 😂
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Harbiden Gucucuk Cihazlar Bebek Boyutundalar Gibi 😂😂
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
bence hala bos apple
0 Likes