Resolved! Solved

Original topic:

FOTOĞRAF YEDEKLEME

(Topic created on: 09-30-2025 01:08 AM)
109 Views
src10line
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar iphonedeki gibi hangi Samsung cihazına geçersem geçeyim galerimdeki fotoğraflar hep aynı yedekleme nasıl yapılır bilmiyorum. Google fotoğrafları galeri olarak kullanmıyorum sevmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy S
Galeri> sağ alt üç çizgi> ayarlar> One Drive ile eşitleyin seçeneğini açarsanız fotoğraflarınız yedeklenir ve Samsung hesabızın açık olduğu diğer cihazlarınızda da görünür. Eğer yedekli fotoğrafları görmek istemiyorsanız da bu seçeneği kapatabilirsiniz. Yedeklenenler (yalnızca bulutta olanlar) galerinizden kaldırılacaktır (eşitleme seçeneğini tekrar açtığınızda tekrar görünürler, silinmezler).

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Samsung account ayarlarında, samsung cloud var, one drive a yedeklenebiliyor diye biliyorum. Ben pc ye kablo ile aktarıp yedek alıyorum o yüzden denemedim ama ona bi bakabilirsiniz.
0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy S
Galeri> sağ alt üç çizgi> ayarlar> One Drive ile eşitleyin seçeneğini açarsanız fotoğraflarınız yedeklenir ve Samsung hesabızın açık olduğu diğer cihazlarınızda da görünür. Eğer yedekli fotoğrafları görmek istemiyorsanız da bu seçeneği kapatabilirsiniz. Yedeklenenler (yalnızca bulutta olanlar) galerinizden kaldırılacaktır (eşitleme seçeneğini tekrar açtığınızda tekrar görünürler, silinmezler).
0 Likes
anoroyale
Active Level 9
Galaxy S
Yeni cihazınıza smart switch ile geçiş yaoarsanız tüm fotoğraflarınız gelir. Yedekleme mantığında çalışmıyor
0 Likes