src10line
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar iphonedeki gibi hangi Samsung cihazına geçersem geçeyim galerimdeki fotoğraflar hep aynı yedekleme nasıl yapılır bilmiyorum. Google fotoğrafları galeri olarak kullanmıyorum sevmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2025 08:04 AM in
Galaxy S
Galeri> sağ alt üç çizgi> ayarlar> One Drive ile eşitleyin seçeneğini açarsanız fotoğraflarınız yedeklenir ve Samsung hesabızın açık olduğu diğer cihazlarınızda da görünür. Eğer yedekli fotoğrafları görmek istemiyorsanız da bu seçeneği kapatabilirsiniz. Yedeklenenler (yalnızca bulutta olanlar) galerinizden kaldırılacaktır (eşitleme seçeneğini tekrar açtığınızda tekrar görünürler, silinmezler).
3 Comments
Muhammed2109
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2025 01:51 AM in
Galaxy S
Samsung account ayarlarında, samsung cloud var, one drive a yedeklenebiliyor diye biliyorum. Ben pc ye kablo ile aktarıp yedek alıyorum o yüzden denemedim ama ona bi bakabilirsiniz.
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2025 08:04 AM in
Galaxy S
Galeri> sağ alt üç çizgi> ayarlar> One Drive ile eşitleyin seçeneğini açarsanız fotoğraflarınız yedeklenir ve Samsung hesabızın açık olduğu diğer cihazlarınızda da görünür. Eğer yedekli fotoğrafları görmek istemiyorsanız da bu seçeneği kapatabilirsiniz. Yedeklenenler (yalnızca bulutta olanlar) galerinizden kaldırılacaktır (eşitleme seçeneğini tekrar açtığınızda tekrar görünürler, silinmezler).
anoroyale
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2025 08:14 AM in
Galaxy S
Yeni cihazınıza smart switch ile geçiş yaoarsanız tüm fotoğraflarınız gelir. Yedekleme mantığında çalışmıyor