caner94
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S23 ultra kullaniyorum ekranim kirik samsungun 6.1 den sonraki yazilimlarindaki batarya problemlerinden dolayi guncellemedim aşiri memnunum s24 veya 25 ultraya gecmek istiyorum ama onlarda da son yazilimdan sonra ekran suresi düşüşleri var ekranimi yaptirmak mi mantikli (15 bintl ) yoksa s24 ultra yada s25 ultra falan almak mi mantıklı onlarinda surumlerini odin ile düşürmeyi planlıyodum alirsam eğer ama düşürülmesi mümkün olmuyomuş son sürümden sonra
2 Comments
yns24u
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2026 11:06 PM in
Galaxy S
S25 Ultra çok güncelleme görmedi zaten. Düşürseniz bile en fazla 7'ye düşürürsünüz o da ne kadar mantıklı tartışılır.
Benim S24 Ultra cihazım kutudan direkt 6.1 ile çıkmıştı onda öyle bir durum olabilir. Yine de cihazınız kötü değil. Ekranı çok da kötü durumda değilse değiştirmeden kullanın bence. Geçecekseniz de S25 Ultra daha mantıklı. 15.000₺ bir ekrana değer mi bilemedim o fiyata telefon var.
Benim S24 Ultra cihazım kutudan direkt 6.1 ile çıkmıştı onda öyle bir durum olabilir. Yine de cihazınız kötü değil. Ekranı çok da kötü durumda değilse değiştirmeden kullanın bence. Geçecekseniz de S25 Ultra daha mantıklı. 15.000₺ bir ekrana değer mi bilemedim o fiyata telefon var.
GalaxyM14
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2026 11:13 PM in
Galaxy S
15'e orjinal ekran servise yaptırmak daha mantıklı.