cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Exynos 990 Isınma

(Topic created on: 10-25-2020 12:33 AM)
696 Views
prokullanıcı
Active Level 6
Options
Galaxy S

Yeni almış olduğum S20FE telefonumu kullanırken telefondaki ısı dikkatimi çekti ve biraz rahatsız etti araştırdım cevap bulamadım sadece şikayet vardı geri bildirim yolladım yine tatmin olmadım ve cevap ta bulamadım bende kendim bişeyler yapayim dedim ve sorunu çözdüm şuan gayet ideal durumda telefonum ve memnunum sizlere liste haline açıklayayim

1. Kullanmadığınız özellikleri kapatın örnek olarak wifi araması veya başka cihazdan arama ve mesaj özelliği gibi bildirim panelindeki kullanmadıpınız herşeyi kapatın işlemciyi yorar

2. Pil ayarlarında optimum özelliğini seçiniz

3. Oyun oynayan arkadaşlar GAME LAUNCHER özelliğini kullansın ve performansı dengeli moda alsın

(2. Ve 3. Maddeleri yapmaktan çekinmeyiniz işlemci zaten çok güçlü herhangi bir p3rformans kaybı yaşanmayacaktır)

Genel olarak bakacak olursak herşeyi otomatikte tutmak ısınma problemini ortadan kaldır işlemciye ne kadar yük binerse o kadar ısınır bende telefonu aldığımda kendimi kötü hissettim telefonu sorunlu sandığım için ancak şuan çok memnunum bu arada telefonu 120HZ modunda kullanmakta ısıya neden olacaktır ama çok hissedeceğinizi sanmam bu yazdıklarımı yaptığımda normal kullanımda ısınan cihazım artık ısınmıyor aksine oyun oynarken bile daha serin kalıyor oynadığım oyunlar PUBG (HDR - AŞIRI YÜKSEK) REAL RACİNG 3 (HİGH GRAFİK MODUNDA)

Yazdıklarım yapıldığında elle tutulur bi değişim gözlemleyeceksinizdir
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
cihazımı bul özelliğini ne kapatın
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
cihaza 2 güncelleme gelecek arka arkaya
teknik hatalar düzeltecek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
cihaz avrupada çok seviliyor sadece dokunmatik gibi problemi vardı samsung tarafından kabul edilmişti.2 güncelleme özellikle kamera deneyimini arttıracak
Galaxy S
samsung bi ara kendini geliştirenez olmuştu ama şuan çok iyi işler çıkartıyor
Galaxy S
bu arada hataların olmasını cihaz 3 yıl güncelleme almasına bağlıyorum daha stabili gelecek mantığı ile bazı yerleri boş bırakıp gelecek güncellemenin orayı doldurmasını amaçlıyor olabilirler ne kadar doğru bi düşünce bilemem ama en azından ben böyle düşünüyorum
Galaxy S
Aynen kardeşim bende ayni dertten muzdaripim cihazım S20. Güncellemeler ile düzeleceğine inanıyorum.
Galaxy S
çok araştırdım ve çok fazla kullanıcı bundan şikayetçi yazdıklarımı uygularsanız kesinlikle fayda göreceksinizdir ben S20FE da baya fayda gördüm