cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En Sevdiğiniz Samsung Modeli Ne

(Topic created on: 07-11-2024 12:33 AM)
861 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy S

En Sevdiğiniz Samsung Telefon Modeli Nedir Arkadaşlar 😁

image

59 Comments
RsYnsV2
Active Level 6
Galaxy S
s23 ultra 😍
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Kesinlikle Samsung S23 Ultra Üzerine Daha Telefon Yapamadı Neden Biliyormusun Samsung S24 Ultra Kamerası Bile Hâlâ Oturmamış Güncelleme Bekliyor Herkes Komik 😁😁
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Aynı algoritma s23 serisinde gelecek. Hdr yüz optimizasyony v.b
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Hayırlı olsun o zaman
memberhalil
Active Level 7
Galaxy S
Abi kesinlikle galaxy j modeline hastayım yok böyle kalite zaman eskitmeseydi hala kullanılabilirdi hatta bazı kullanıcılar j7 pro j7 prime 2 gibi cihazları kullanıyor 64 gb ve ekranı sağlamsa hâlâ iş görür şekilde keşke samsung şu seri üretimi bu kadar arttırmayıp az ama sağlam birseyler yapsa tabi kötü değil ama şimdi bir a10s bile milad oldu 32 gb hafizasiyla yani giriş segment de olsa iki üç model iyi telefonlar yapsa biz de sorunsuz sekilde yillarca kullansak yeterli olur diye düşünüyorum
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Valla Dostum 32 Gb Artık Senin Tırnağına Yetmez Çünkü Bol Bol Fotoğraf Ve Oyun Yüklüyoruz J7 Prime Çokta Aman Aman Bir Telefon Değildi Metal Kasaydı Ama İşte Onunla Mesela Pubg Giremezsin Oyun Oynayamazsın Artık Whatsapa Giremezsin Bir Çok Şey Var Daha Sayamadığım 😁😁
memberhalil
Active Level 7
Galaxy S
Öyle yani iphone 6s neyse j7 de onun gibi dedim ya zaman eskitti yine de a02 a03 a10 a11 gibi cihazlara taş çıkarır
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Evet orası öyle ama bende bir tane a20 vardı sana ant olsun şarjı bitmiyordu telefon rüya gibiydi J7primedan İyiydi Saolsun Çok Kahrımı Çekti
RsYnsV2
Active Level 6
Galaxy S
S9+