cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekranda Siyahlık

(Topic created on: 05-16-2022 02:48 PM)
512 Views
Emree1
Expert Level 2
Options
Galaxy S

S21+ satın aldım ve cihazımın kurulumunu az önce yaptım. Kutudan çıkar çıkmaz telefonun ekranının sağ alt köşesinde siyahlık **bleep** ettim. Servise göndermem gerekiyormuş. Hem yeni telefon alıyorum hem servise göndersem 1 hafta telefonsuz kalacağım. Samsung herhangi bir sorumluluk almıyor bu durumda. Ben telefonsuz ne yapacağım o kadar süre. Böyle durumlarda bir daha asla Samsung'dan ürün alasım gelmiyor. Samsung nasıl bir yol izleyecek satış sonrası destek için? 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emree1,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Kargo bilgileri için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
Galaxy S
Ekranda mürekkep akması diye geçiyor bu sorun, maalesef tek çözümü ekran değişimi olacaktır. Sanırım telefonun yoksa yedek telefon veriyorlar diye biliyorum telefon tamir sürecinde iken. Tabii böyle de olmayabilir.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Sıfır kutudan çıkmış telefonda neden böyle bir durum oluyor
Galaxy S
Yani bazen fabrika hatalı böyle problemler olabiliyor diyelim.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung'un problemi bu benimle alakalı değil ki. Kim gidecek şimdi kargoya telefonu servise gönderecek gelmesini bekleyecek. Nasıl memnuniyet sağlayacaklar bana böyle
Galaxy S
İsterseniz cihazın ekranını değiştirmek yerine direk cihazı değiştirebilirsiniz garanti dâhilinde.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz tabiki değişecek ben sadece telefondan uzak kalmam gerekmesine sinirliyim
Galaxy S
Cihazı değiştirmek için telefondan uzak kalmak gerekmiyor diye biliyorum. Cihazı değiştirince yeni bir telefon veriyorlar diye biliyorum. (Mesela sizde s21+ var onlarda s21 ultra var sen s21+ı veriyorsun onlar da sana s21 ultra veriyorlar onu kastediyorum.) Cihazı eğer tamire gönderirseniz telefondan uzak kalırsınız. Fakat telefonum yok diyerek geçici olarak bir telefon isteyebilirsiniz.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Maalesef bulunduğum bölgede servis merkezi yok ya gidip vereceğim ya da kargolayacağım her türlü uzak kalıyorum işte
Galaxy S
Samsung servis merkezine vermek zorunda değilsiniz, cihazı nerden aldıysanız oraya da gidip cihazı değiştirebilirsiniz.