cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran

(Topic created on: 12-02-2024 11:15 PM)
139 Views
mercan556
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
S24 ultra ekran koruyucu kullanmalı mıyım Yansıma özelliği gider diyorlar 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Josef_
Active Level 3
Galaxy S
Ben kılıf alırken telefoncunun ısrarı üzerine taltırdım. Kenarlar boşluksuz ama pamak izi okuyucu zorlaştı bir de ekran ışıkda biraz yansıyor. Yeni hevesimi alayım çıkartırım 2 sene iPhone korumasız kullandım major bi çiziğim olmamıştı.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Kullandığın koruyucuya bağlı o gider dediğin özellik ben aldığım gün aynı yerde taktırdım öyle bir sorun da yaşamıyorum 300₺ civarında bir ücreti vardı
0 Likes
Galaxy S
Kullanmazsan çizilir normal kullanımda düşürmeyi söylemiyorum bile kalem kullanıyorsan şart zaten
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dikkatli bir yapınız varsa koruyucu falan takmanıza gerek yok
0 Likes
Omertr123
Active Level 4
Galaxy S
Ben jel olamı kullanıyorum jelatin gibi bişey parmak izi hızında yada kalem hassasiyetinde bi **bleep** yok.Ama bi tarafdanda çıkarmak istiyorum yansımalar yüzünden.Orjinal yansıma önleyici ekran koruyucu var piyasada bu arada.
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy S
Ben yaklaşık 8...9 aydır koruyucusuz kullanıyorum nokta çizik oluşmadı. Oleofobik kaplaması yok oldu muhtemelen ama ilk günkü gibi yumuşak değil ve çok fazla parmak izi vs kalıyor artık ekranda. Yansıma konusunda evet koruyucusuzken çok daha güzel görünüyor ekran
0 Likes
Solution
Josef_
Active Level 3
Galaxy S
Ben kılıf alırken telefoncunun ısrarı üzerine taltırdım. Kenarlar boşluksuz ama pamak izi okuyucu zorlaştı bir de ekran ışıkda biraz yansıyor. Yeni hevesimi alayım çıkartırım 2 sene iPhone korumasız kullandım major bi çiziğim olmamıştı.
0 Likes