cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran koruyucu

(Topic created on: 09-13-2021 12:40 AM)
330 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaslar ya adama ekran koruyucu taktirayim dedim beceremedi kimsede yanaşmiyor takmak icin zanten ki dukkaarda bulunkuyor s20 ultra icin ekran koruyucu kavisli ya hafif yanasmiyorlar bendede ince birsey vardi yanlari kalkti nano diyen var demeyen var jel yani sivili olarakda yapilan varmis jel dokup uv ekran koruyucu  diye geçiyor kafam karıştı bu nanolar yanlari atiyor mu atmayan varmi veya siz nasil kullaniyorsunuz teknosada filan takanlar varmi hayir takan da yom satanda nette var onuda ne almam lazim bilmiyorum cam olmadi bugun denedi adam anlamadim

7 Comments
faruk07
Active Level 7
Galaxy S
Jel alma, zaten etkisi az üstüne üstlük max 4 5 ay içinde yok olup gider.
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Full cam olanları öneririm. %100 cam. Yoğun darbede kırılıyor ama telefonu koruyor. Öyle katlanıp bükülmesi yok Doğaldan şaşma. NANO DEĞİL
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Full cam olani adam takamadi kavisliligi var diie telin nano onerdi ama oda kenarlari atıyormuş napcam bilmiorm
0 Likes
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Kavissizi var full cam çentiksiz ondan iste yoksa getirtmesi lazım

Ben 3 tane getirttim netten, 2 sini takamadım. 3. De kendim takmayı öğrendim 😁 😁

Bir yol daha var, samsung servisine gidersen orijinal takarlar biraz tuzlu olur tabi
Galaxy S
Ben Nano kullanıyorum 4 5 aydır hiç bi yerinden atma falan olmadı ben normal telefoncudan taktırdım 60 TLye şimdilik gayet iyi bi kaç defa telefon düştü bişey olmadı teknosada falan sanmıyorum ama belki takarlar
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Nano satan bulabilsem ins bulurum deneyeyim nano bakalim cam denediler bugun yok nano satan yer bulun dedi gonderdi buna cam olmaz dedi ne aksesuralari bulunmaz bir telefonmus bu ya anca netten alman lazim onuda ben beceremem takmayi tesekkur cvp icin
Galaxy S
Rica ederim burda her telefoncuda var ama ilginç bi durum Umarım bulursunuz