Original topic:

Ekran koruyucu tavsiyesi

(Topic created on: 10-02-2025 04:32 PM)
116 Views
onurk8
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar yaklaşık 1 senedir s24 plus kullanıyorum. Aldığım ilk gün Vatan'dan en iyisinden ekran koruyucu taktırdım. Daha ilk haftadayken ekran koruyucu kenarlardan hava almaya ve açılmaya başladı. Gittim ve biraz söylenseler de değiştirmeyi başardım. 

Bir kaç ay önce tekrar ufak ufak havalar almaya, kenarlar açılmaya başladı. Ve en komiği beton zeminde otururken cebimden 5cm yükseklikten düşünce sanki ekran koruyucu yokmuşçasına ekranımın çatlaması oldu. Şansıma çatlak tam olarak ön kameramdan geçiyor, fotoları berbat ediyor.
Ekran koruyucu alacak arkadaşlara en büyük tavsiyem Vatan'dan almamaları olacaktır. 5cm'den Samsung'un ekranının çatlaması da ayrı bir rezillik.
Ekran değişimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar da paylaşırlarsa sevinirim. 
5 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Spigen benks gibi markalar en iyisi ya
onurk8
Active Level 1
Galaxy S
Araştırayım.
0 Likes
AliBerkan
Active Level 4
Galaxy S
Ben mediamarkt dan sınırsız ekran koruyucu aldım çizilme kırılma vb olaylarda süresiz olarak yenisi ile değişim yapılıyor
0 Likes
onurk8
Active Level 1
Galaxy S
Fiyatına göre mantıklı mı sizce?
0 Likes
AliBerkan
Active Level 4
Galaxy S
Kişiden kişiye değişir size kalmis bir karar ben memnunum kırılmaz camdan eski işimden kaynaklı çizilme olmustu 2 defa değişim yaptim ücret ödemedim mesela siz eger bütçe arttırıp sağlam 1 tane ekran koruyucu alabilirsiniz ya da benim gibi orta seviye sınırsız ekran koruyucu alabilirsiniz gibi birsey