Original topic:

Ekran koruyucu kullanmak

(Topic created on: 04-16-2025 06:43 PM)
193 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bu konuda biraz daha zıt bir düşüncem var, amacım ekranını kırılmasını engellemek ise kılıfı tercih ediyorum ve telefonu özelikle taşlı v.s alanlarda yere düşünmemeye dikkat ediyorum, kılcal çizikler oluyor elbet ama bu telefonu ben aldım ne anlamı kaldı ki belkide 2. El olarak satarsan sonraki sahibine sıfır telefon hediye etmiş olacağım, sonraki sahibi için sallıyormuşum gibi.

İnsanların en goğal hakkı sevdiği eşyaları korumak v.s ama bana biraz gereksiz bir takıntıymıl gibi geliyor çok sakar bir insan değilseniz.
6 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hocam insanız az para vermiyoruz. Sert düşürüp kırınca niye koymadım gibi kara düşüncelere dalacağıma takmadan kullanmamaya çalışıyorum. Ha cihaz eskiyse takmıyorum çünkü kırılırsa zaten cihaz kötü değiştirecektim iyi oldu derim. Ama yeni cihaza asgari ücret üstü vericen ve koruyucu takmican bence mantıklı gelmiyor bana. En azından kılıf takardım şahsen.
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Kılıf yeterli oluyor yere düşüşleri mesela yere düşünce ekranını ortasında taş gibi bir şeye girmemsi ya da abir köşeye denk gelmemesi ben de ona dikkat ediyorum, haklısınız ama ben telefonun zevkini alamıyorum, hatta kılıf bile kulanmak istemiyorum onu da güzel kılıflar alarak örtüyorum
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Doğru hocam. Türkiyede yaşamayan insanların yüzde doksanı kılıfsız kullanıyor zaten. Adamlar taksit yapabiliyor, ücreti ödeyebiliyor, her sene yeni cihaza geçiyor. Biz ucuz alıp on sene kullanıyoruz. Anneme a21s aldırdım. Cihaz ölme durumunda annem o kadar temiz kullanmış ki baksan cihaz sıfır ama rezalet yavaş. Yapacak birşey yok maalesef. Bi de aileden gelen bir alışkanlık.
Galaxy S
Ya bu ucuz eski model için söylene bilir ama asgarî ücretin üstünde pahalı telefon aldıysan kesinlikle ekran koruyucu öneriyorum ekran dayanıklılığı ne kadar olursa olsun hemde ekran korumayı taktirmanin bir rahatsız edici bir yanı yok kullanımı etkilemiyor zaten cizilse kırılsa Garanti kapsamı dışında kalır korumasız kullanırsan
axishey6301
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bizim tutumumuz satın alma gücümüz az olduğundan değer vermemize bağlı... Yoksa batıdakiler bizim gibi alır almaz telefonu zırhlamıyorlar. Mesela hangi ekran koruyucu alırsan al mesela orijinal ekran verimliliğini düşürüyor
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Koruyucular çoğu şey için koruyor fakat sivri bir cismin üstüne düşerse darbeyi aynen iç cama da iletiyor ama bana sorarsanız kullanın çünkü bir süre sonra koruyucu olduğunu unutuyorsunuz zaten
0 Likes