Original topic:

Ekran koruyucu film

(Topic created on: 09-12-2025 11:45 AM)
90 Views
Brütüs
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s24ultra alır almaz zore marka ekran koruyucu taktırmıştım cam tarzı bir şey bu nedenle parmak izi okumuyordu baştan beri son zamanlarda çok leke yapmaya başladı sürekli silmek zorunda kalıyorum sanırım üzeründeki tabaka zamanla kayboluyor sorum ise şu; bu telde ekran yansıtmama özelliği var ama film takınca o gidiyor bunu destekleyen bir film koruyucu varmı ya da hiç takmasam ekran çiziliyormu öneriniz nedir 

7 Comments
Galaxy S
Dogrudur cam olan ekranlarda parmaz izi okumuyor cogunlukla heleki hayalet ekransa hic okumuyor ben s23 icin mat nano kullaniyorum hem cok saglam hemde parmak izi cok seri bir şekilde calisiyor kullandigim budur cok memnunum en ufak bir takilma yok sert bir **bleep** koruyucu cam felan degil kirilmiyor cizilmiyor koruyucu yillardir s22 s23 cihazlarimda kulandim sorunsuz tavsiye ederim mat oldugu icin gozleride yormuyor 1757666687962.jpg
Brütüs
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam mat istemem renkleri canlı görmek isterim gidip ünce bişey taktırayım o zaman
0 Likes
Galaxy S
Ozaman direk nano alin mat almayin direk s24 ultra nano alin
0 Likes
Brütüs
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır teşekkür ederim
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Ben telefoncuda bir sürü koruyucu denedim okumayanları söktürdüm , en sonunda okuyan güzel bir tane buldum üstünde goril resmi gibi birşey vardı
Brütüs
Active Level 4
Galaxy S
Hocam kılıfsız cesaret edemem ben ağır bir cihaz yüksekten düşerse ezilme olur hatta kamera kısmı kapalı kılıf düşünüyorum lensler çizilmesin diye ekranı da ince yaptıracağım artık
Brütüs
Active Level 4
Galaxy S
😂 çok mantıklı geldi şuan