cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran koruyucu Parmak izi okumuyor

(Topic created on: 11-28-2024 12:22 PM)
208 Views
Melih_S24FE
Active Level 10
Options
Galaxy S

Arkadaşlar mat ekran koruyucu aldım fakat eski parmak izimi zor okuyor, sildim yeni ekliyim dedim ama zar zor %61e geliyorum ordan sonra büyük ihtimalle çok kez hata yaptığım için telefon işlem iptal edildi diyor, bir çözümü var mıdır?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Bi şekilde %100'e kadar getirmeyi başarırsan aynı parmağını (örneğin sağ el baş parmak) hem parmak izi 1'e hem parmak izi 2'ye hatta hemde parmak izi 3'e tanıt. Sonra kullanırken çok daha rahat okuyor parmak izini. Bunu normal ekran koruyucu kullanırken bile tavsiye ederim. Mat kullanıyosan zaten mutlaka yap. Hiçbir şekilde parmağımı tanıtamıyorum diyosan ekran koruyucuyu değiştirmekten başka yapacak bişey yok.

View solution in context

17 Comments
Solution
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Bi şekilde %100'e kadar getirmeyi başarırsan aynı parmağını (örneğin sağ el baş parmak) hem parmak izi 1'e hem parmak izi 2'ye hatta hemde parmak izi 3'e tanıt. Sonra kullanırken çok daha rahat okuyor parmak izini. Bunu normal ekran koruyucu kullanırken bile tavsiye ederim. Mat kullanıyosan zaten mutlaka yap. Hiçbir şekilde parmağımı tanıtamıyorum diyosan ekran koruyucuyu değiştirmekten başka yapacak bişey yok.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ekran koruyucu yokkende o şekilde yapıyordum ama maalesef tanıtamıyorum zar zor 60a geliyor telefon iptal etmese belki yapıcam ama güvenlik amaçlı sanırım iptal ediyor
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Evet güvenlik amaçlı devam etmene izin vermiyor. Aslında hayalet ve mat ekran koruyucular bu yüzden kullanışsız. Ayrıca ekran kalitesinide düşürüyor bence. O yüzden değiştirmeni öneririm
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Evet ekran kalitesini düşürüyor matlar, m31de mat olmayan hayalet kullanıyordum o düşürmüyordu ama hissiyatı ve koruması güzel olduğu için tercih ettim ekran çok sorun değil benim için ama parmak izi kötü oldu, bir ümit oto. Engelleyiciyi bile kapattım😂
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Yine olmadı dimi. Bi çok telefoncu ücretsiz değişim yapıyor. Bende mesela boş bulunup hayalet yaptırdım biara face id sağlıklı çalışmıyor diye 2 gün sonra gidip ücretsiz değiştirtmiştim. Aldığın yer aynısını yapar belki.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Amazon üzerinden aldım, belki kabul eder bi sorıyım.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Onlarda iade alıyor diye biliyorun. Umarım boşa gitmez paran
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Cihaza taktığım için nasıl iade edeceğim? Söküp jelatinini taksam olur mu?
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
İade sayfasında iade nedenini yazmanı istiyolarsa cihazın yüz tanıması ve parmak izinin çalışmasına engel olduğunu belirteceksin ve bunu takıp kullanmadan zaten göremezsin. Yani kullanmış olman bişeyi değiştirmez. Sadece geri sökerken hasar vermemeye dikkat et
0 Likes