Original topic:

Ekran koruma tavsiyesi

(Topic created on: 08-12-2025 06:32 PM)
174 Views
OmerF424
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S25 U için ince, sadece ekran mikron çiziklere maruz kalmasın diye, dokunma hassasiyetini ve yansıtıcı özelliğini bozmayan bir ekran koruyucu tavsiyeniz varmı?

Yada kullandığı üründen memnun olup tavsiye verecek olan..
9 Comments
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Aynı şekilde S25 içinde ben arıyorum,Yansıtma önleme bizde yok fakat kullandığınız var ise tavsiyeleri beklerim.
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
Serviste yansıma özelliğini bozmayan koruyucu satılıyor diye görmüştüm kalitesini bilemem ama ona bi bakın isterseniz.
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Pahalı değil mi ve sadece ana s serileri için mi var s fe için de var mı ?
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
İlla ki vardır zamanında s21 telefonum için servise gitmiştim kendileri kesip takmıştı ama kalitesini dokunma hissiyatını hiç beğenmeyip iade etmiştim.
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Ultradaki yansımasız ekran için yansıma yapacak ekran koruyucu kullanmayın bence. Samsung satıyor diye biliyorum yansımasız ona bakın
0 Likes
MRTKB01
Active Level 6
Galaxy S
Spigen +1
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Galaxy S
Nano
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Şu an kullanıp da memnun olan var mı herhangi bir ekran koruyucuyu
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy S
https://app.hb.biz/gEep1Xy4AKDD

Biraz övmek gibi tanıtım gibi oldu ama öyle algılamayın sadece memnun kaldım belki birkaç kişinin ihtiyacını giderir veya lazımdır tercih eder diye. 😊

Ben geçtiğimiz yıl Mayıs ayında A55'ime bu koruyucuyu aldım kendim yerleştirdim şimdi yanlış bişey söylememek için baktım çizik yok sadece üzerine sertçe piknik tüpü koyulması sonucu sağ taraftan küçük bir kırılma oldu ama diğer koruyucular gibi çatlak yayılması falan olmadı hâlâ kullanıyorum. Sağlam bir cam. Parmak izi konusunda'da 2 parmak izi kaydetmiştim bir parmak izim sıkıntı yaptı onuda koruyu üzerinden tekrar kaydettim daha sorun yapmadı. Bu ay bitince 15 ay oluyor takalı sorun yaşamadım. Cihazımı düşürmüşlüğümde var kasasında göçme oldu fakat ekrana ya darbe gelmedi yada cam çok sağlam.