Original topic:

Ekran kırığı

(Topic created on: 12-15-2025 03:30 PM)
208 Views
ali4801S_23Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar s23 ultra yere düştü ve maalesef ekran kırıldı:( servis 8470 tl eğer kasada da sorun varsa 10800 tl gibi bir rakam verdi. Cihazın garantisi var ancak kapsamıyor maalesef. Onarım ücreti çok fazla nasılsa garantiden değişmiyor ben de uygun fiyatlı bir yerde ekran değişimi yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur 

11 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Yan sanayi ekranlar kaliteli olmuyor tekrar kırılma ihtimali yüksek bence yetkili serviste yaptırın daha rahat birkaçyil gidecek bir cihaz
Galaxy S
Orjinalini bulup değiştirmeyi düşünüyorum. Evet haklısın cihazcdaha kullanılır ancak servis de değişse yine kırılabilir ve garanti dışı olacak 😔
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Güvenebileceğiniz bir telefoncu varsa yaptırın hocam.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gözün aydın yırtın Yarın gelecekmiş A56 Geliyor Gelmekte olan Merhaba Bursa ne güzel bugün Bursa
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Annemde kullanmayı bilmiyor sonuçta 7 24 Elimde olur Yüzüm gülüyor andorid 21 kadar güncelleme fıstık gibi
0 Likes
BengisuRhvnc
Active Level 4
Galaxy S
Telefonunuz komple garanti dışı kalır ona göre servis dışında biryerde değiştirin
0 Likes
Arslanbeyy
Active Level 4
Galaxy S
Ekran için yardımcı olabilirim ama tavsiyem nereden alır yaptırırsan yaptır orjinal orjinaldir her zaman bizlere orjinal diye gelen ürünler 1. Sınıf olsa dahi servis ürünü değil kesinlikle telefondan soğutur seni 25 yıllık bir telefoncu olarak bu acı gerçeği burada sizlere açıklamak istedim her zaman en iyi ve kaliteli olanı yaparım ama bizim meslekte de çok meziyetsiz insan var emin ellere teslim et tavsiyem servis kesinlikle.
Galaxy S
Evet haklısın ben de sanırım servise tekrar gideceğim teşekkürler bilgi için 🙏
0 Likes
terzi
Active Level 9
Galaxy S
Sigorta yapiliyordu ilk alininca ya sizinki olmadı yada tarih gecti geçmiş olsun bir önerim var arastirmali son zamanda bankalar tlfn Sigorta yapmakta arastirmali
0 Likes