cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran gölgelenmesi

(Topic created on: 10-21-2024 10:43 AM)
310 Views
Caraxes7
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ben geçen ay S23Fe aldım fakat kullanımdan biraz süre geçtikten sonra ekranımda ufak siyah nokta olduğunu gördüm. Siyah modu kullanınca bu siyahlık gözükmüyor fakat beyaz moda geçince sanki bir "Gölge" gibi duruyor. Ufak olsada sinir bozuyor maalesef ki. Bu güncelleme ile gider mi yani one uı 7 ile yoksa garanti ile mi çözülür bilmiyorum sizin fikirlerinizi bekliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu garantiye yollamadan önce bakım moduna al. Ayarlar>Cihaz bakımı>Bakım modu.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Ölü piksel olabilir. Fotoğraf atarsan daha detaylı inceleyebiliriz.
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu hiç düşürdün mü
0 Likes
Caraxes7
Active Level 3
Galaxy S
Yataktan halıya düştü ama zaten ondan önceydi bu ve ekrana gelmedi hasar direk kılıfa geldi zaten çok fazla mesafe yoktu
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Anladım sen yine de düşürdüm deme telefonu. Donanımsal bir sorunu var gibi gözüküyor. Telefonu garantiye vermen gerekebilir.
0 Likes
Caraxes7
Active Level 3
Galaxy S
One uı 7 ile de düzelmez değil mi çünkü bir sitede veya gönderide 6.1 güncellemesi ile ekran yanığı desteği kalmış bir çok kullanıcı bundan şikayetci diye okumuştum
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Yazılımsal bir problem gibi gözükseydi one ui 7 ile düzelebilir belki derdim ama hiç sanmıyorum. Ayrıca bunun düzelmesi için one ui 7ye gerek yok ufak bir güncelleme ile düzeltebilirler yani. Ama dediğim gibi düzelebilecek bir şey olsaydı
0 Likes
Solution
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu garantiye yollamadan önce bakım moduna al. Ayarlar>Cihaz bakımı>Bakım modu.
0 Likes
Caraxes7
Active Level 3
Galaxy S
Telefonun kapağı açılınca hiç iyi olmaz diyorlar ama her telefon için bu işçilik hatası yüzünden ondan dolayı göndermek istemiyorum birde 20 günde teslim ediyorlarmış
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Yani o senin vereceğin karar telefonun kapağı açıldıktan sonra ne oluyor bilmiyorum adam akıllı tahmin ederler herhalde eşek değillerdir
0 Likes