Original topic:

Ekran açık süresi

(Topic created on: 03-26-2022 07:59 PM)
839 Views
Ege_Yrs
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Herkese merhaba 👋. Kullandığınız modelin ekran açık kalma süresini atabilir misiniz? Şuan A51 kullanıyorum ve aşağı yukarı sonuçlar hep böyle (6 saat civarı). Yeni telefon almayı düşünüyorum, ekran süresi benim için önemli ve 6 saatten az olmamalı. Bu yılın telefonları çok pahalı çıktığı için s22+ almak hayal oldu... S21 Fe ve S20 Fe arasında gidip geliyorum Samsung marka telefonlarda. Özellikle bu iki cihazı kullanan kişiler ekran süresini benimle paylaşabilir mi? 
16 Comments
Galaxy S
SM-T290Screenshot_20220326-200116_Device care.jpg
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Çok iyi 🤞 en az 6 alıyordur. Ekran 120hz mi yoksa 60hz mi? Birde oyun oynadınız mı
Galaxy S
Ben valla en az 10 saat civarı aldım 5100 mah cihazda bataryası çok iyi tabletin

120hz desteklemedigi için 60 hz falan kullanıyorum diye düşünüyorum. (2019 çıkışlı tanlet olduğu için 120hz desteği yok tablette)
Genelde oyun oynarım her güm fakat Tableti sıfırladıgim için gözükmüyor (bugün 20dk civarı oyun oynadım gayet iyi gidiyor pil )
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Samsung tabletler çok başarılı pil konusunda, Tab s7 kullanıyorum 2 gün çok yoğun kullansam dahi gidiyor. Normal kullanımda 4 gün şarj etmediğim oluyor
Galaxy S
Gerçekten Samsung tabletlerinin pil optamizasyonunu iyi yapıyor. Samsung bu açıdan alıyorum zaten. Gerçekten mükemmel gidiyor samsungun bataryalari:)
Galaxy S
Kesinlikle S20FE alın derim hayal kırıklığına uğramasınıiz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki eğer şu anda kullandığınız model telefonunuzun performansından memnunsanız şu anda Bence cihaz almanızı tavsiye etmiyorum çünkü hiçbir cihaz şu anda ha k ettiği fiyatta değiller.
Eğer sizin şu anda kullandığınız model cihaz 5 veya 6 saat ekran süresi veriyorsa Bence bu gayet güzel bir ekran süresidir.
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Maalesef mecburiyet var, cihazım sorunsuz ama başkasına vermek durumundayım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung Galaxy s 20 fe e
Bu cihazın Snapdragon işlemcili model seçeneğini ben kullanıyorum gayet memnunum size de öneriyorum cihaz çok ağır oyunlarda biraz ısınabilir ama normal kullanım esnasında veya hafif oyunlarda sorun çıkarmayacak tır ekran açık süresi Ben 6 veya 7 saat alıyorum