cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran Koruyucu

(Topic created on: 08-08-2024 12:48 PM)
141 Views
Samsung80
Active Level 8
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s20 fe nin yaklaşık bir yıldır kullandığım orijinal ekran koruyucusu yıprandığı için çıkarttım. Sonra ekranı ıslak mendil ile temizleyip yeni 9H koruyucuyu taktım fakat altta eski ekran filminin izi çıktı. Nasıl geçer bilgisi olan var mı? Sarı güç cam sil vs denedim normalde iz yok ama ekran filmi takınca alttan iz belli oluyor.

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran koruyucularını 4 - 6 ayda bir değiştirmek gereklidir. Camsil gibi kimyasalları ekrana dökerekte büyük bir hata yapmışsınız. Özellikle Asperox saf kimyasal direkt. Bir telefoncuya götürün. Temizlenmesinin mümkün olup olmadığını sorun
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Teşekkürler. Zaten ekranda iz veya leke yok yalnız üzerine ekran koruyucu takınca eskisinin izi çıkıyor anlamadım bir türlü. 2 ayrı ekran filmi taktım 2 side aynı.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Seramik Cam deneyin hocam. 9H takıyorsanız ondan olabilir. Seramik Cam diye geçer ama çok ince ve aşırı esnek birşeydir bilirsiniz belki
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Tamam onu da deneyelim ekran filmi yokken hiç bir iz yok ama ekran filmi takınca iz çıkıyor çok garip.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
9H hocam. Yani 9 katmanlı. Bence ondan kaynaklıdır. Ancak net birşey diyemem maalesef
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Tamam teşekkür ederim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu arada bir görselle örneklendirme şansınız varmı telefonun ekranını?
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Kameranın sağına ve soluna doğru büyütüp bakın çizgi hali de var ama sabahtan bu yana baya azalmış 20240808_152941_1000010722_1723120182.jpg
0 Likes