Resolved! Solved

Original topic:

Ekran çözünürlü nasıl ayarlanıyor ?

(Topic created on: 03-05-2025 11:54 PM)
650 Views
anakin61
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefonu ilk aldığım zaman ekran çözünürlüğü için seçenekler vardı fakat şimdi hiçbirini göremiyorum. Nasıl ayarlayabilirim? (S24)

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Hocam dilediğiniz siteden bakabilirsiniz, inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Düz s modellerinde s21 den beridir çözünürlük ayarı yok hepsi otomatik fhd+ ile geliyor. Plus modellerinde ise s24 plus tan itibaren çözünürlük ayarı geldi ama düz s serileri 5 yıldır standart çözünürlükle geliyor.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
furkaninyeri
Active Level 6
Galaxy S
ayarlara girince arama yerine çözünürlük yazınca çıkar1741208336755.jpg
0 Likes
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Denedim. Ekran görüntüsü çözünürlüğü çıkıyor sadece.
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Düz s24 modelinde çözünürlük ayarlanmıyor hocam standart Fhd+ olarak kullanabiliyorsunuz sadece.
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
İlk aldığım zaman bu özellik açıktı düz s25 te bile var
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Düz s25 te de yok hocam, siz plus modeli ile karıştırıyorsunuz s24 plus ve s25 plus ta çözünürlük ayarı var, düz s24 ve düz s25 te yok.
0 Likes
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Yanlış hatırlıyor olamam ya
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Hocam dilediğiniz siteden bakabilirsiniz, inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Düz s modellerinde s21 den beridir çözünürlük ayarı yok hepsi otomatik fhd+ ile geliyor. Plus modellerinde ise s24 plus tan itibaren çözünürlük ayarı geldi ama düz s serileri 5 yıldır standart çözünürlükle geliyor.
0 Likes
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Anladım hocam, teşekkür ederim.
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Düz S24 te ekran çözünürlüğü ayarlanmıyor. Sadece plus ve ultra modellerde ekran çözünürlüğü ayarlama var.
0 Likes