Resolved! Solved

Original topic:

Ee one ui 8.5 hani mayısta geliyordu daha ortada bisey yok

(Topic created on: 05-10-2026 11:58 PM)
640 Views
PoyrazGalaxyS24FE
Expert Level 5
Options
Galaxy S

😂

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Sabah Saat 10 dan başlayacak güncellemeler.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Normalde saat 10 gibi başlıyor dağıtımlar. Ama bize saat kaçta gelir bilemem.. Gün içinde takipte kalıcaz

View solution in context

Solution
wastken
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim apple tek başına bir ekosistem zaten fazla telefonu yok yazılımı işlemcisi kendine ait
samsungla bir olabilirmi samsung çıkaracağı zaman A serisi S Serisi M serisi Bir sürü işlemciye ayrı ayrı optimizasyon yapıyor yazılımda keza aynı şekilde Sence hepsini aynı anda dağıtabilirmi

View solution in context

22 Comments
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Yarın başlayacak diye haberler varda bize gelir mi emin degilim
Galaxy S
Gelmez hep böyle oluyor
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Mayıs sonuna kadar gelir mutlaka o kadar bekledik az kaldı kore de dağıtım başladı zaten illa ki gelecek
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Zaten aşırı bir farklılık yok ki bir iki farklı şey var max 2 gün sonra hevesimizi almış oluruz güncellemeden sonra 9 u bekleriz bu hep böyledir 😂
Tby
Active Level 3
Galaxy S
Gelse ne olacak? Adamlar güncelleme saati veremiyor yıl olmuş 2026.
Apple gün saat verip milyonlarca cihaza tekte güncelleme çıkıyor.
Samsung bölge bölge güncelleme çıkıp gün veriyor onu da 1 ay - 1.5 ay kaydırıyor. 11 Mayıs diyor ama saat yok... Yazık
Solution
wastken
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim apple tek başına bir ekosistem zaten fazla telefonu yok yazılımı işlemcisi kendine ait
samsungla bir olabilirmi samsung çıkaracağı zaman A serisi S Serisi M serisi Bir sürü işlemciye ayrı ayrı optimizasyon yapıyor yazılımda keza aynı şekilde Sence hepsini aynı anda dağıtabilirmi
Tby
Active Level 3
Galaxy S
2.5 Milyar Apple cihazı var aktif çalışan. 1 milyon tane S25e tüm dünyada Kore ile birlikte güncelleme verememesi normal mi?
0 Likes
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung gibi bi markanin bu guncelleme islerini bu kadar uzatmasi bana cok sacma geliyor acikcasi Cunku ortada 3 5 kisinin calistigi bi ekip yok yazilim tarafinda yaklasik 89 bin kisi calisiyor Hem tum cihazlara da ayni kisiler bakmiyor zaten S serisine ayri ekip bakiyordur A serisine ayri ekip bakiyordur Fold Flip tarafina ayri ekip bakiyordur Yani her grup kendi cihazina yazilimi optimize etse bu guncellemeleri cok daha hizli verebilirler bence Apple tarafinda calisan kisi sayisi bunun cok altindayken adamlar guncellemeyi ayni anda tonla cihaza verebiliyor O yuzden cok zor yetistirmek olayi bana pek inandirici gelmiyor Hele ki One UI 8.0 ile 8.5 arasinda daglar kadar **bleep** yokken Sanki tamamen bastan isletim sistemi yaziyorlarmis gibi davraniliyor bazen ama cogu sey zaten ufak degisiklikler animasyonlar birkac ozellik falan Bide durust olmak gerekirse Samsung hala arayuz konusunda iOSun verdigi hissiyati tam veremiyor bana gore Tamam ozellik fazla olabilir ama akicilik tutarlilik ve sistem hissi konusunda hala iOS ayri duruyor Insan o yuzden bu kadar buyuk sirketin hala bazi seyleri oturtamamasina sasiriyor acikcasi
Galaxy S
Daha yeni güne yeni girdik. Gerçi gün içinde de geleceğini zannetmiyorum. Boşuna ümitlenmeye gerek yok. 😊