cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ebru Elektronik Kalitesiz İşçilik! S23 Ultra Kasa Ezikleri ve Boya Atması

(Topic created on: 01-27-2025 03:23 PM)
350 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba herkese. Bu sabah Galaxy S23 Ultra cihazımı bataryasının kötü gitmesi sebebiyle Bursa Ebru Eletrkonik samsung yetkili servisine bıraktım. 1 Saat sonra onarımın tamamlandığına dair mesaj geldi. Telefonumu almaya gittim. Telefonumu bana verdiklerinde ultra geniş açı kamerasının yapışkanlarla kaplandığını gördüm ve direkt gösterdim. Hasan bey cihazı aldı ve yukarı götürdü. 20 dakikayı aşkın bekledikten sonra Hasan bey geldi. Temizlik ve testler yapıldı dedi. Kontrol etmem için bana verdiğinde kasanın sol tarafında küçük ezikler ve boya atmalarının olduğunu frk ettim. İlk başta yapışkan sanmıştım ancak elimi götürdüğümde ezik olduğu barizdi. İyi ki dün iyice fotoğraflarını çekmiştim ki servise vermeden önce sorun olmadığını göstermiş oldum. Hasan bey de servise alınırken çekilen fotoğraflar inceledi ve o da fotoğraflardan servise alınmadan önce sorunsuz olduğunu anladı. Cihazım güvenmediğim kişilerin elinde. Amacım telefonumu iyi kullanabilmekti ancak kalitesiz onarımdan dolayısıyla elimde bir telefon bile yok. Telefonumun su dayanıklılık özelliği kalmadı artık. Ayrıca cihazımın değeri oldukça düştü. İçeride 17 18 yaşında teknisyenler dolaşıyor. Çok da şaşırmamak gerek doğrusu. Ben telefonumu tamir etsem bu kadar sorun yaşamazdım. Telefonumun arka kapağı ilk batarya değişimi için açıldı. Kamerası rezil halde bırakıldı. Bundan dolayı tekrar açıldı. Şimdi kasa değişimi için açılacak. Telefonumun ellenmedik yeri kalmayacak. Hiç temiz iş yapmadıkları için telefonumu ne halde teslim alıcam onu düşünmek bile istemiyorum. Ben bu cihazın yenisiyle değişimini istiyorum. Hiç açılmamış telefonumu beceriksizlikleri yüzünden 3 kere açı kapatmak zorunda kaldılar. Ayrıca süreç de çok uzadı. Telefonumu teslim almaya servise gittğimde tekrar açılıp işlem görmesi arından ezik ve boya atması sebebiyle tekrar yukarıda inceleme yapılması... 1 saat serviste kaldım ve elimed telefonum olmadan çıktım. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Koskoca Samsung bu olaylarda sessiz kalmamalı. İşini temiz yapan DENEYİMLİ eleman işe alınmalı. Şuanda çocuklar samsung servisinde deneyim kazanıyorlar. Cihazlarımızı mahfediyorlar. Gerekli işlemlerin yapılsın. Cihazımın yenisini talep ettiğimin tekrar üstüne basayım.

image

Cihazımı teslim alırken çektiğim ezik ve boya atması. Fotoğrafta ne ar küçük gözükse de çok çabuk farkedilebiliyor. Hasan bey de kolaylıkla **bleep** etti.

image

bu da servise vermeden çektiğim fotoğraf. bir tane çizik veya leke bile yoktu.

image

servise vermeden önce çektiğim fotoğraf. Servisten kamerası yapşkan dolu olan halini maalesef o anın şokuyla çekemedim. Telefonun o halini görmek çok üzücü. Umarım bi dahaki sefer telefonumun sıfırını elime alırım.

29 Comments
Galaxy S
Yine Ebru Elektronik. Yine rezillik.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Yine yine yine🥹 Bu servis kapatılsa da keşke telefonumu kargoyla il dışındaki servise gönderebilsem. Beklerim buna razıyım🥲
Galaxy S
Bir post açmıştım haklarında adam gibi eşleştirmiştim moderatörler bir şey demişti hala bir gelişme yok. Maalesef. (görmemişsindir muhtemelen sen onu
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
görmedim bir bakayımm. samsung kendi servislerini hiç bir zaman uyarmaz onlar kafasına göre çalışıyor
Galaxy S
Umarım hakkında hayırlısı olur Toprak abi. Ebru elrktronikten bir şey olmaz anca gül gibi cihazları bozsun onlar da.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
İnşallah teşekkür ederim😊 Maalesef öyle. Tek işleri bozmak. Tertemiz gözüm gibi bakmıştım telefonuma. Bir çiziğini göremezdin. Daha kasa jelatinlerini yeni sömüştüm o derece🥲
Galaxy S
İnşallah benim telefon da bunlara maruz kalmaz. 🥲
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Sen bdh ye gönderr bir şey olursa
Galaxy S
En iyi servis orasıymış herhalde?