cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dynamıc Island özelliği Hk.

(Topic created on: 07-22-2024 09:22 AM)
191 Views
ESMANS23
Active Level 4
Options
Galaxy S
Dynamıc Island özelliği 6.1.1 güncelleme ile yada Android 15 ile gelme durumu varmı?
22 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
One ui 6.1.1 ile kesin olarak gelmeyecek. Ama android 15 ile belki gelebilir yinede tam belli değil.
ESMANS23
Active Level 4
Galaxy S
Tmm. teşekkürler.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Öyle bir özellik gelecek olsa bile o özelliğin tanıtılacağı ve kullanılıcağı bir cihaz olur. Diğer cihazlara güncelleme olarak gelmez.
ESMANS23
Active Level 4
Galaxy S
Şuan program olarak play storede var. Belki güncelleme ile gelebilir mi diye düşündüm. 😎
0 Likes
Galaxy S
Gelmeyecek öyle bir özellik 😃 iyi ki de gelmiyor
halil6741
Active Level 5
Galaxy S
Ne gerek var ekrandan kaybetmeye 😅
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
İphone kullanan biri olarak söylüyorum dinamik ada ciddi anlamda pratik bi kullanım sağlıyor bi çok konuda. O rahatlığa alışırsan her zaman ararsın. Ayrıca samsunglarda ekrandan kaybetmezsin. Kameranın olduğu kısım sadece dinamik ada işlevinin olduğu işlemleri yaparken genişler sonra tekrar sadece kameranın olduğu formuna geri döner.. Yani normal durduğu yerde yada normal kullanımda orda yine sadece nokta kamera olur..
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam insta'da kullanırken yazılar üst üste biniyor genellikle kullanıcılar Buna dikkat etmediği için çoğu videoda gözükmüyor ama kesinlikle pratik olduğu belirli noktalar oluyor özellikle müzik dinlerken ben çok seviyorum
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
İnstada yazılar üst üste biniyor derken müzik çalarken aynı zamanda instada gezinmeyi kastediyosan bende öyle bişey olmuyor. Bence çok pratik üste çalışan uygulamalar arası geçiş, telefonla konuşurken görüşmeyi dinamik adaya atıp aynı anda başka işlem yaparken onu da gerekirse dinamik adaya atıp yine başka bi işlem yapabilmen. İstediğinde tek dokunuşla geri dönebilmen uzamasın ama daha birsürü şey..