cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dostlar selam

(Topic created on: a month ago)
175 Views
Samsung_S24
Active Level 8
Options
Galaxy S

Şuan s23 e sahibim 1 yıldır kullanıyorum 4 bin tl **bleep** ile s24 e sahip olma fırsatım var kullananlar var ise geçmeye değer mi işlemciden dolayı sosyal medya youtube müzik yada oyunda ısınma sorunları var mı ben geçme sebebi olarak 7 sene güncellemeyi mantıklı buluyorum

Pilinin iyi gitmesini isterdim umarım öyledir fikirleri ve cihazda sorunları olanlar bilgi paylaşımında bulunabilir mi 
Not olarak oyun oynayan biriydim fakat artık genelde youtubede takılıyorum indiricek olursam sadece 1 veya 2 ufak oyun indirmiş olurum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
metingiriniz
Active Level 5
Galaxy S
4k ya 7yil guncelleme bana mantikli geldi, batarya performansi gördugum kadariyla biraz daha iyi, gunluk kullanimda ve ufak oyunlarda sorun olacagini sanmiyorum, mantikli gibi.

View solution in context

13 Comments
Solution
metingiriniz
Active Level 5
Galaxy S
4k ya 7yil guncelleme bana mantikli geldi, batarya performansi gördugum kadariyla biraz daha iyi, gunluk kullanimda ve ufak oyunlarda sorun olacagini sanmiyorum, mantikli gibi.
ers4
Active Level 6
Galaxy S
4 bine geçilir. Ama s23 ün islemcisi daha iyi deniliyor. Kullananlar yorum yalarsa daha iyi olur. Zaten nedense s23 24 den daha pahalı.
martinnk
Active Level 1
Galaxy S
Bende s24 plus var wifi sorunlu ve ısınıyor
Samsung_S24
Active Level 8
Galaxy S
Çok yaşanır miktarda mı örneğin youtubede
0 Likes
martinnk
Active Level 1
Galaxy S
Oyun oynamıyorum fakat yoğun kullanımda ısınma var ve wifi sorunlu bulaşma bence
0 Likes
Samsung_S24
Active Level 8
Galaxy S
Wifiden kasıt bağlanmama mı
0 Likes
martinnk
Active Level 1
Galaxy S
Yeni fiber modemler dual band 2.4 ve 5 ghz hızında oluyor,5 ghz yüksek hızlı olan bağlantı benim cihaz 5 ghz bağlanmıyor 2.4 ghz de düşük hız alıyor samsung uzaktan yardıma bağlandım normal diyorlar reset attım fabrika ayarına döndüm düzelmedi
0 Likes
Samsung_S24
Active Level 8
Galaxy S
Anlıyorum sağ olun
0 Likes
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
4000 TL farkla S23’ten S24’e geçmek, özellikle uzun güncelleme desteği ve yapay zeka özellikleri için mantıklı bir tercih olur. Üstelikte one ui 7 kararlı sürümünü alacak ilk cihazlar arasında bir yere sahip.
0 Likes