cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Donanım harika, sen vermek para almak güncelleme.

(Topic created on: 02-01-2025 12:38 PM)
256 Views
Turancen
Active Level 4
Options
Galaxy S
Selam arkadaşlar. 3 sene olacak s20fe snap865 kullanıyorum. Telde dex. ufs 3.1 nfc. Ne ararsan mevcut. Yalnız Samsung beyimiz yeni cihaz al la dediği için cihazı yavaşlatma politika gütmeye başladı. Sağ olsun yazılımcı bazı insanlar hem son sürümü hemde inanılmaz özellikler ile android 14 ve ui 6.1.1. verdiler. Yapay zeka desteği. Full dex . Ufs 3.1 sonuna kadar kullanıyoruz. Yavaşlama yok. Oyun performansı yüksek. Bilenler bu telefon halen taş gibi. Bir kaç resim ekliyorum anlarsınız. Artık elimizdeki teller ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Hele tr yaşıyorsak. Yorumlarınızı bekliyorum. 

image

image

image

8 Comments
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
O arkadaşlara sorsana bir samsung s24 cihaza oxygenos 15 roomu alabiliyorlar mı ücreti neyse vereyim
0 Likes
Turancen
Active Level 4
Galaxy S
Ui üzerine çalıştığı için gerek duymazlar. Yeni özellikleri s25 vermeye başladığı anlarda bunlar s24 çalışmaya başlarlar. Hep aynı terane yenileri s25 ver. S24 yok. Sonrada yazılımci bekle yapısında yukleyek diye.
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Ya ben kendim yapacam ama 12 dolara bir program alınıyor türkiye kartlarıyla alınmıyor lanet proğram
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S20FE taş gibi cihazdır.5 yıl daha parçalar
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
UN1CA ekibi çok güzel işler çıkarıyor.
0 Likes
llgngr
Active Level 7
Galaxy S
oneuide olmayan ozellikleri bile koymus krallar
0 Likes
MMa34
Active Level 7
Galaxy S
Yeni telefon almak ️ custom rom ile telefonu güncel tutmak
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonu az kurcalamayı bilen adam 3 yıl daha rahat götürür bu cihazı.
0 Likes