Original topic:

Dolby atmos ses sorunu

(Topic created on: 03-09-2026 02:13 PM)
215 Views
trrraktör
Active Level 1
Options
Galaxy S

Dolby atmos, s23 fe cihazımda kulaklığım için çalışmıyor yani profiller arası geçiş yapabiliyorum ayar aktif fakat müzik,ses ve otomatik profilleri çalışmıyor ses kalitesinde hiçbir değişiklik olmuyor sorun bu. sadece film profili çalışıyor. Kulaklığımda bir problem yok çünkü s9fe tabletimde aynı ayarlarda sorunsuz çalışıyor dolby atmos. Tüm herşeyi denedim lütfen klasik şuraya gir ses efektlerinden açılıyor gibi klişe yanıtlar vermeyin lütfen

8 Comments
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
One ui 7 ile beraber dolby atmos u unuttular. Kulaklığınız 360 çevresel sesi destekliyorsa onu kullanabiliyorsunuz.
trrraktör
Active Level 1
Galaxy S
Evet tamamda s9fe tabletimde sorunsuz çalışıyor oda one ui8
0 Likes
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
Tablet kullanmadığım için bilgim yok. Telefonda one ui 7 den sonra dolby atmos düzgün çalışmıyor. Yabancı forumlarda konular vardı, samsung kendisi 360 çevresel sese yönlendiriyor kullanıcıları.
trrraktör
Active Level 1
Galaxy S
Evet bi kalite düstü zaten ui 7 den sonra şimdi tam bi gitti
0 Likes
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
Ses yönünden maalesef evet. Müzik dinlerken dolby atmos müzik seçeneği daha iyiydi. 360 çevresel ses ile videolar iyi ama müzik okadar iyi değil
trrraktör
Active Level 1
Galaxy S
Aynen
0 Likes
trrraktör
Active Level 1
Galaxy S
Aynı durumu bi başkasıda yaşamış bendede aynı bu durum var1773060758461.jpg
0 Likes
Galaxy S
S25 ultrada gayet memnunum ben dolby atmos ses seçeneğini seçiyorum muzik daha güzel çalıyor sesi yükseltiyor net çalıyor kulaklıktada ses seçiyorum güzel çalıyor
0 Likes