cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Digital 10x vs optical 10x zoom farkı;

(Topic created on: 10-15-2022 12:05 AM)
428 Views
TheSaTaN
Active Level 8
Options
Galaxy S
Objelerin dokularını yansıtmakta maalesef yetersiz kalmakta günümüz dijital zoom'u.... [Bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme geçeyim. Dijital zoom gerçek bir zoomlama olmayıp yazılımsal olarak yapılan yakınlaştırmadır.] (bu sene ile birlikte a serisinin orta modellerinede ois desteğinin sunulması çok iyi oldu)
image
Dijital 10x zoom; A23 

image
Optik 10x zoom; s22 Ultra

10 Comments
hakanS20FE
Active Level 7
Galaxy S
Knk bmw ile tofaşı yarıştırmışsın
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Amacım iki telefonu kıyaslamaktan ziyade optik ve dijital zoom farkının ne olduğunu göstermekti ^-^ Çekim konusunda belkide en önemli terimlerden ikisi...
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy S
Cidden cok iyi , optik zoom un cihazimizda olup olmadiğini nasil kontrol edebiliriz usendim aramaya? 😅
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Samsung one ui arayüzü için, kameraya tıklayıp standart ölçeklendirme olan 9:16 formatını seçtiğinizde hiç bir yere basmadan altta gördüğünüz zoom ölçekleri optiktir. Örnek;Screenshot_20221015-002303_Camera.jpg
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy S
Thank you ^-^
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam 9:16 yazan yanındaki ne iş yarıyor hep onu merak etmiştim
0 Likes
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
"Motion photo" olarak araştırdığınızda örneklerini görebileceğiniz Samsung'un "Hareketli Fotoğraf" modudur. Bu mod açıkken deklanşöre basarsanız cihaz bastığınız andan itibaren bir kac saniye daha görüntü almaya devam eder ve ufak bir hareketli görüntü görmüş olursunuz. En önemli kullanım amacı ise hareketli nesneleri çekerken ( örneğin birisinin tam havaya zıplama anında havadaki görüntüsünü yakalamak istemeniz gibi) bu modu açıp çoklu görüntüler arasından en düzgününü yakalayabilmenize imkan tanımasıdır. Gerçekten çok faydalı güzel bir özellik.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Rica ederim ne demek ^-^