Original topic:

Daha 40 Fırın Ekmek Yemen Lazım Çöpsung

(Topic created on: 05-11-2026 05:03 PM)
649 Views
Çağrııı
Active Level 5
Options
Galaxy S
9 aydır betada olan sözde Android 16'nın ardından hemen S25 serisi modellerin hepsine yollayacakları 4.5 GB'lık yarı geçiş güncellemesini bile günü geldiğinde vermeyi beceremediler. IT işinde Samsung'un Apple dengi olabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Adamlar 6 sene önceki modele bile işlemcisi çipi eski dahi olsa şak diye aynı saat update vermeyi başarıyor. Rezilsung 9 ay betada tuttuğu güncellemeyi bile o sene çıkardığı flagship modellere vermeyi beceremiyor. Verse dahi güncellemeyi alanlar 9 ay betada olan sürümden stabile çıktığında bile hâla hatalar buglardan şikayetçi oluyor. Samsung bu kafayla One UI 9'u S25 serisine 2030'da Android 20 ile zar zor yetiştirebilir galiba. S22-S23 serisine sahip olanlar 8.5'u sanırım kasım ya da aralıkta android 18 betası sızmaya başladığında alabilirler Samsung'un bu güncelleme politikası devam ederse 😂
image

42 Comments
ribgy
Active Level 7
Galaxy S
Samsungda kaç tane cihaz ve csc var biliyormusun bunlara aynı anda vermesini bekleyemezsin imkansız
Çağrııı
Active Level 5
Galaxy S
S25 serisi 4 cihaz var hepsinin çipleri aynı Hindistan'daki de Türkiye'deki de 😂
0 Likes
ribgy
Active Level 7
Galaxy S
4 cihaz yok işte bugün verilen cihazlar fold serisi s25 modelleri diğer cihazlardan maksimum 1 hafta sonra geliyor1778508410000.jpg
Çağrııı
Active Level 5
Galaxy S
S25 serisi avrupada ve globalde komple 11 mayısta sürümü alacak açıklamasını yaptılar dostum s23 ve s24 serisi beni ilgilendirmez tutamayacakları sözleri vermeyecekler o zaman 9 ay betada olması 4.5 gb'lık sürümün orası ayrı bir rezillik. Daha öncesinde Androidm 16 çıkar çıkmaz ardına hemen vereceğiz diyip verememeleri ayrı bir rezillik. 1 aya Android 17 çıkıyor. Bu rezilliklerinin nerden tutsan savunulacak bir yanı yok çöpsung'un sıvadıkça sıvıyolar 😂
0 Likes
ribgy
Active Level 7
Galaxy S
Zaten 11 mayısta bütün s25 modellerine geldi
0 Likes
Çağrııı
Active Level 5
Galaxy S
S25 FE kullanıyorum dostum hani nerede güncellemem? 😂
0 Likes
ribgy
Active Level 7
Galaxy S
Biraz bekle gelicektir
0 Likes
Galaxy S
Haftaya gelecek sabredin testler turkiye de bitmedi s25 fe EDGE nin
0 Likes
Çağrııı
Active Level 5
Galaxy S
O zaman niye 11 mayıs kesin verilme tarihi diye açıkladılar? Onu da geçtim bu güncelleme Android 16'nın ardından hemen verilecekti sözde Samsung öyle diyordu. Android 16 çıkalı 1 sene olacak 1 aya Android 17 geliyor. Enayi yerine koyuyor kullanıcısını artık çöpsung bunun tek açıklanabilir yanı bu 😂
0 Likes