cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Daha Önceden Telefonuna PapsCover gibi yerlerden kaplama alıp kullanan oldumu acaba

(Topic created on: 08-24-2024 04:31 PM)
327 Views
KaanEfeVR
Active Level 4
Options
Galaxy S

Kullanan varsa acaba nasıl kalitesi iz vs bırakıyormu çıkarırken 

KaanEfeVR_0-1724506762345.png

KaanEfeVR_2-1724506807712.png

16 Comments
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Kaliteli, hava kanallı folyo kullanıyorlar. Hava kanali sayesinde diğer folyolar gibi yapışkan veya deforme yapmadan sokulebiliyor. Bütün cihazlarımda kullandim. Fakat Zfold6 için henüz üretilmedigi için alamadim
Galaxy S
Ben kullandım baya kaliteli iz falanda kalmıyor ayrıca yanlışlıkla yırtsan bile değiştiriyorlar çok kaliteli bir site
Okan09
Active Level 6
Galaxy S
Bir çok defa aldım kapladım telefonu gerçekten koruyor ve söktüğünüzde iz bırakmıyor
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Peki bir şey daha sormak istiyorum bunu kullandığım zaman ayriyeten kılıf kullanmalımıyım şeffaf kılıf va çünkü bu telefonu bildiğim kadarıyla çizilmeden koruyor düşerse vs koruması sıkıntı bunun için tecrübeleriniz nelerdir acaba
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Galaxy S
Kılıf tabiki de kullanmalısın kaplama sadece çizilmeye karşı koruyor. Sadece kapladiktan sonra kılıfı dikkatli çıkar köşelerden kalkma yapabilir öyle bir durumda da çakmak yada fön makinesiyle ısitarak bastırın tekrardan yapışıyor.
0 Likes
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Uygularken yapılan ısıda zarar vermez dimi benim cihazım s22 aslında uygulama videosunda hiç ısı vermiyor ama iphone modellerinde baya bi ısıtıyor galiba kasa materyalinden dolayı
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Galaxy S
Sadece köşeleri yapistirken fön makinesiyle ısı tutarsan daha iyi yapışır diğer kısımlara gerek yok. Isi tutarken dikkat edeceğin nokta folyo yumusadigi an makineyi kapat çok fazla ısıtırsan folyonun kalıbını bozabilirsin
0 Likes
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Anladım abi çok sağol valla son bir daha soracağım senin cihazın neydi birde hangi kaplama türünü tercih ettin ben biraz kararsız biriyimde tercihimi hangisinden yana kullansam bilemedim
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Galaxy S
Benim cihaz s24 ultra en son kullandığım kaplama natürel titanyumdu önce ki cihazlarda s10+ s21ultra modellerinde nardo gri mermer kaplama vs kullanmıştım
0 Likes