cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

DİKKAT KESİNLİKLE ALMAYIN

(Topic created on: 09-24-2021 09:46 AM)
479 Views
sammmmsongg
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung galaxy s 20 fe yaklaşık 6 ay önce aldım 6 aydır ısınma sorunu şarzın hızlı bitme donma kapanma sorunu ile boğuştum dayandım ama konuyla ilgili  her türlü video ve kullanırken ısınma ateş ölçerle ispatlı bir şekilde delil elde ettim daha sonra sözde samsung bdh bilişim servisine gönderdim cihazda hata olmadığı yüklediğümiz programlarla alakalı olduğunu söylediler ben talefonun kendi programı olan kamera programını kullanırken telefona çağrı geldiğinde  patlayacak kadar ısınıyor diyorum yazıyorum sözde bdh bilişim bana sorun yok diyor kesinlikle ne samsung alın nede bu sözde bdh bilişim servisine tlf gönderin ben hakkımmı arayacam mahkeme tüketici hakem heyeti vs ne gerekiyorsa ama insanları kandırmalarına kesinlikle izin vermeyeceğim 

8 Comments
Galaxy S
Tüketici hakem heyetine verin içiniz rahat olsun.
sammmmsongg
Active Level 1
Galaxy S
Aynen öyle yapacam şaka gibi
Galaxy S
Samsung zaten tamir etmiyor ki daha bozuyor. Eskiden ne güzel bir markaydı. Son günlerde kendisini iyice bozdu. Gidin Tüketici hakem heyetine verin telefonu Samsung'a dava açın hâlen akıllanmıyor.
sammmmsongg
Active Level 1
Galaxy S
Aynen servis servis değilki
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
S20 FE ile İnsan Teknolojiye karşı (Bear Gryllss misali oldu biraz 😁)
Galaxy S
Saçmaladın😂😂😂
Galaxy S
Cihazının exynos varyantı ise böyle sorunlar yaygın. Tüketici haklarına başvurup paranızı alabileceğinizi düşünüyorum. Snapdragon varyantında ısınma problemi yok
melisaa06
Active Level 8
Galaxy S
Exynos zaten sorunlu