cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Düz s22 sarj sorunu

(Topic created on: 07-06-2023 02:59 PM)
404 Views
furkanio
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 1 2 aylık cihazım samsung galaxy s22 aldım ancak sarjı çok çabuk bitiyor yani telefonun sarjı sömürdüğünü hissediyorum. Sizde de böyle bir sorun varmı? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin.

Pil tüketimini azaltmak için:

- Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
- Cihazı kullanmadığınızda güç tuşuna basarak ekranı kapatın (basit olarak düşünmeyin, cidden etkili, cihazınızın ekranınızın az bile açık kalması bataryayı etkiler).
- Güç tasarrufu modunu etkinleştirin (orta düzey güç tasarrufu yeterli olacaktır).
- Ekran yenileme hızını "60 Hz" olarak kullanın.
- Gereksiz uygulamaları kapatın veya direkt cihazınızdan kaldırın.
- Çok etkisi olmasa da ekran modunu "Doğal" olarak kullanın.
- Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
- Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
- Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
- Arka ışık süresini azaltın.
- Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
- Uygulamaları "uyku" moduna alın.
- Uygulamaları "derin uyku" moduna alın.
- Kullanmadığınız zamanlarda Uçak modunu açın (Bluetooth, Wi-Fi ve Mobil Veri gibi özelliklerin kapalı olması).
- Gerekirse telefonu tamamiyle kapatın (yine kullanmadığınız zamanlarda/uzun zaman kullanmayacaksanız).
- Karanlık mod kullanın vb. şeyleri yapabilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Sorununuz devam ederse Samsung Yetkili Servis'ine gidip cihazınıza bakım onarım yaptırabilirsiniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
12 Comments
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
şarjı aynı şekilde bende de hızlı gidiyor.4-5 saat arası ekran süresi var.Keşke güncellemeyle falan duzeltseler biraz daha
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
bir de telefonu şarj ederken aşırı ısınıyor telefon neredeyse patlayacak sanıyorum sende de oluyor mu yoksa benim cihazla mi alakali acaba
0 Likes
furkanio
Active Level 3
Galaxy S
Bende isinma sorunu yok, isinma sorunu exynos islemcili cihazlarda var diye biliyorum
0 Likes
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
usta 8gen 1 var S22de ısınma sorunu nasıl yok sende çok garip butun s22ciler sikayetci bu sorundan
0 Likes
furkanio
Active Level 3
Galaxy S
Benim tek sorunum cihazla ilgili sarjdır aga onun disinda bi sorunum yok. Ama satip yd s23 ultra almayi dusunuyorum, ancak s23 seirisine imei atiliyormu?
0 Likes
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin.

Pil tüketimini azaltmak için:

- Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
- Cihazı kullanmadığınızda güç tuşuna basarak ekranı kapatın (basit olarak düşünmeyin, cidden etkili, cihazınızın ekranınızın az bile açık kalması bataryayı etkiler).
- Güç tasarrufu modunu etkinleştirin (orta düzey güç tasarrufu yeterli olacaktır).
- Ekran yenileme hızını "60 Hz" olarak kullanın.
- Gereksiz uygulamaları kapatın veya direkt cihazınızdan kaldırın.
- Çok etkisi olmasa da ekran modunu "Doğal" olarak kullanın.
- Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
- Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
- Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
- Arka ışık süresini azaltın.
- Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
- Uygulamaları "uyku" moduna alın.
- Uygulamaları "derin uyku" moduna alın.
- Kullanmadığınız zamanlarda Uçak modunu açın (Bluetooth, Wi-Fi ve Mobil Veri gibi özelliklerin kapalı olması).
- Gerekirse telefonu tamamiyle kapatın (yine kullanmadığınız zamanlarda/uzun zaman kullanmayacaksanız).
- Karanlık mod kullanın vb. şeyleri yapabilirsiniz.
0 Likes
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Sorununuz devam ederse Samsung Yetkili Servis'ine gidip cihazınıza bakım onarım yaptırabilirsiniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes
Galaxy S
Bu sorun bencede vardı şarj hızlı bitiyor aşırı ısınıp kameraları yakıyor 3 kez kamerayı yaktı mürekkep aktı şuan serviste ve değişim için onay bekliyorlar sizde gidin değişim isteyin Screenshot_20230706_163013_Samsung Internet.jpg
0 Likes
furkanio
Active Level 3
Galaxy S
Ben ilk aldigimda zaten kusurlu cikti bana degisim verdiler ben gittim iade ettim yine s22 aldim ama iste mâlum cihaz leşmiş