Original topic:

Düz S24 vs iphone 13 hangisi daha iyi

(Topic created on: 09-27-2025 06:27 PM)
522 Views
wozfin
Active Level 2
Options
Galaxy S

Yıllardır android kullanıyorum ve 2024 ün yazında aldım A25 aldım ve son 3-4 aydır düzgün çalışmıyor örneğin ses calan herhangibi bir program (tiktok, instagram veya oyun) varken telefonu kapattığımda ses çalmaya devam ediyor bazen 2-3 saniye sonra duruyo bazen durmuyo açıp kendim kapatmam gerekiyo veya bazen bi uygulamaya girmek isteyip tıkladığımda ya algılamıyor yada 2-3 saniye sonra giriyor yada bi uygulamadan çıkmak istediğimde yukarı doğru kaydırdığımda titreşim geliyor ama uygulamadan çıkmıyor bazende geç çıkıyo. Bu sorunlari herzaman yaşamıyorum arada sırada yaşıyorum ancak göze çarpıcak kadar **bleep** oluyor, Bundan önceki android tabanlı telefonlarımdada benzer sorunları yaşadım bu sorunları yaşatmayacak bir cihaza geçmek istiyorum ve bütceme bu ikisi uygun geldi ve baya araştırdım ikisini ve arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz?

33 Comments
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Bütçeniz ne kadar maks ?
wozfin
Active Level 2
Galaxy S
35k
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Plus şuan Hepsiburadada 38.000'e satılıyor eğer çıkabiliyorsanız Plusı tavsiye ederim 👍
0 Likes
SamHaber
Active Level 9
Galaxy S
Samsung s24 bence Hocam.
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Bu arada tabiikide S24 modeli daha iyi iPhone 13'den
AEren_A55
Active Level 7
Galaxy S
Düz s24 snapdragon gibi iyi bir işlemci yok exnos işlemcisi var bence hem daha yeni olması için S25 FE alınabilir
wozfin
Active Level 2
Galaxy S
S24 ile s25 Fe arasında donanımsal pek **bleep** yok diye biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam Fan edition versiyonlar düz seriye göre biraz daha az yazılımsal özelliklere sahip "diye" biliyorum yanlış olabilir.
AEren_A55
Active Level 7
Galaxy S
S24 eski s25fe daha yeni ona göre hem donanımsal bi **bleep** yok fazladan 1 sene daha güncelleme alacak aralarında fazla fiyat farkıda yok
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Aralarında yazılımsal bir far.k yok hatta s25fe yeni ciktigi icin daha fazla güncelleme alacak daha önde yani... s24 ince çerçeveleri nedeniyle tercih edilebilir