Resolved! Solved

Original topic:

Dün attığım s23 kasma sorunu hakkında.

(Topic created on: 12-28-2024 05:05 PM)
442 Views
skytingz
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostlar dün YouTube Tiktok Instagram gibi platformlarda telefonun video başında ve ilertletme anında kastiğini söylemiştim öylesine denedigim bir olay karşısında karşılaştığım şey ise

Telefon kulaklık takılı iken kasıyor evet kulaklık takılıyken kasıyor yani o kadar saçma bir şey ki şaka gibi geliyor olabilir fakat durum bu ne yapmam lazım ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba emirm24,

Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende tiktoka giriyorum kasma yok ekranı kaydırınca hızlı kayıyor takılma kasma görmedim
0 Likes
skytingz
Active Level 4
Galaxy S
Servise göndermek tek çarem herhalde bu kadar absürt bir hata olamaz
0 Likes
Galaxy S
Kulaklik bir yerde kısa devre benzeri bir hataya sebep oluyor olabilir yıllar önce j7 pro vardı bende şarjda donuyordu anakart değişti
0 Likes
skytingz
Active Level 4
Galaxy S
Hocam kulaklık buds 3 pro
0 Likes
Galaxy S
Bluetooth sinyali yayan parça aktif olduğunda sorun yaratıyor olabilir mi ? Problem o parcada ise yine anakart değişimi olabilir
0 Likes
skytingz
Active Level 4
Galaxy S
Anlamadım hocam
0 Likes
Galaxy S
Teknik bilgiye hakim olmadığım için tam doğru cümleyi kuramıyorum ama bu Bluetooth ile bağlandığinda sinyallerin yayılmasını sağlayan elektrik devresinde arıza olabilir,başka kulaklikla deneyin donuyorsa yine servise telefonu gönderirsiniz
0 Likes
skytingz
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır teşekkürler
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba emirm24,

Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes