cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dönüştürücü aparat

(Topic created on: 12-15-2024 09:43 PM)
228 Views
blackjack11
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostlar S24 plus telefonum için resimdeki gibi bir dönüştürücü aparat almayı düşünüyorum hem kablolu kulaklık hem şarjda kullanmak için pile zarar verirmi sizce verimli bir kullanım olurmu 

image

19 Comments
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy S
Bir zararı olacağını düşünmüyorum, fakat seste parazit ve bozulmalardan şikayetler olabilir. Ayrıca bu ürünlerin çoğu yüksek hızlı şarjı desteklemeyebilir. Kaliteli ürünler tercih edilmelidir.
blackjack11
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim samsungun kendi ürünü varmıdır
0 Likes
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim. Samsung'da böyle bir ürün görmedim maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Orijinal değilse şarj soketine zarar verir şarj edilme esnasında bataryaya da verebilir Ayrıca Uyumsuz çalışma ihtimali de yüksek olur kablolu kulaklık bağlama esnasında
blackjack11
Active Level 4
Galaxy S
Doğrudur kaliteli ürünler bulmaya çalışıyorum yorumlarada bakacağım teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Size tavsiyem pişman olmayın diye orijinal alalım Nasıl olsa para kolay kazanılmıyor
blackjack11
Active Level 4
Galaxy S
Aynen öyle ama samsungun böyle bir ürünü yok sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka varmıdır
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim tavsiye edebileceğim marka Samsung'un orijinal ürünü olur başka marka öneremem. Eğer Samsung'un orijinal ürününü bulamadıysanız şarj konusunda telefonum kutusundan zaten bir tane kablo çıkıyor Bir de yanına orijinal Samsung 25 watt veya 45 watt'lık bir şarj cihazı alın telefonu o şekilde doldurun kulaklık bölümünde de dönüştürücü ile bağlanmasını sağlayan kablolu kulaklık kullanmanızı da önermiyorum orijinal o aparatı bulsanız bile kulaklığı her bağladığınızda takip çeki yapa yapa şarj soketinde aşınma sorununu tetikleyebilirsiniz kulaklık için bluetooth kulaklık kullanmanızı tavsiye ederim Aksi takdirde orijinal ürün kullanmayarak telefonunuz riske atarsınız yine de son tercih sizin. Kablosuz bluetooth kulaklıklar kullanın daha iyi
blackjack11
Active Level 4
Galaxy S
Kullanmakta olduğum Bluetooth kulaklık var fakat ucuz bir ürün ve şarjı pek dayanmıyor kaliteli kulaklıklar bana pahalı geldi elimde orjinal kablolu Apple kulaklık var ama jak girişli dönüştürücü ile kullanmak istiyorum yeni nesil telefonlarda jak girişi olsa keşke
meteA35
Active Level 8
Galaxy S
Hızlı şarj özelliği olmayabilir onu sorun satıcıya onun dışında zararı olmaz