cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

📱👇| Circle to Search, Samsung telefonunu barkod tarayıcı olarak kullanılabilir

(Topic created on: 05-14-2024 05:16 PM)
363 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

image

Google, Circle to Search özelliği için başka bir yükseltme üzerinde çalışıyor. APK Teardown'da AndroidAuthority , Samsung Galaxy ve Google Pixel kullanıcılarının Circle to Search özelliğini barkod tarayıcı olarak kullanabileceğini keşfetti.

Google uygulamasının en son Beta sürümü (15.19.45.29.arm64), Circle to Search için barkod tarayıcı özelliğinin varlığına dair kanıtlara sahiptir. Şu anda, ekranınızdan bir barkodu daire içine aldığınızda, daire içine alınmış barkodu taramak yerine yalnızca Google Arama'daki barkodu açıyor.

Özelliğin popülerliğini gören Google, sürekli olarak yeni özellikler araştırıyor. Daha önce şirket, kullanıcı deneyimini geliştirmek için bir çeviri özelliği eklemişti. Özellikle Circle to Search'ün metin alanını da desteklemesi sayesinde arama yaparken fazla çaba harcamanıza gerek kalmaz.

Dizede "barcode_action"dan hemen önce "omnient" kelimesinin bulunduğunu **bleep** edeceksiniz . Barkod tarayıcı fonksiyonunun en son Beta'da çalışmadığını belirtmekte fayda var. Varlığı doğrulanırken, halka açık bir sunumun kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Bu yılın başlarında Samsung Galaxy S24 serisi, Google tarafından geliştirilen Circle to Search özelliğini kullanıma sundu. Şimdiye kadar birçok Samsung Galaxy cihazı, Tensor destekli tüm Google Pixel cihazlarından ayrı olarak destansı bir arama yöntemine sahip oldu.

Kaynak sammy fans

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
eline sağlık

View solution in context

Solution
Galaxy S
Eline sağlık

View solution in context

Solution
Galaxy S
Biraz karışık olmuş knk bide bllepli yerler var

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık 👍

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Google lensin gelişmişi Mesela resimde ve videoda görüntüyü daire içine alıyon ona işlem yapıyo arıyo buluyo falan A73 sanmıyorum gelmez

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece pratiklik açısından iyi. Ben onu her şekilde buluyorum zaten 🤘

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Aynn daha pratik Bence de aman aman gerekli bi özellik değil lens varken İşte, şekil olsun 😄

View solution in context

12 Comments
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
eline sağlık
Solution
Galaxy S
Eline sağlık
Solution
Galaxy S
Biraz karışık olmuş knk bide bllepli yerler var
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Tam olarak neydi bu özellik?
Ve A73'e gelir mi?
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Google lensin gelişmişi Mesela resimde ve videoda görüntüyü daire içine alıyon ona işlem yapıyo arıyo buluyo falan A73 sanmıyorum gelmez
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece pratiklik açısından iyi. Ben onu her şekilde buluyorum zaten 🤘
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Aynn daha pratik Bence de aman aman gerekli bi özellik değil lens varken İşte, şekil olsun 😄
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Boşver şekli aga.
Bizimki manual 🥸