cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazlarda batarya sağlığı öğrenme

(Topic created on: 05-14-2023 09:48 AM)
Bayram32
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Daha önce cihazımda(s10plus) batarya sağlığı öğrenmek için hata raporu gönderdim %82dir diye sonuç aldim şimdi tekrar gönderdim bu şekilde %olarak ogrenemeyiz diyorlar. Ne yapmak gerekir 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung Tutor kısmından telefonunuza baglanıp söylüyolar

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hata raporunu nasıl gönderdiniz?(burdan gönderdiğinizi biliyorumda)
Ne yazdınız?
Bende öğrenmek istiyorum.

View solution in context

Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Bayram32

Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Pil durumu" bölümünden test ettiğinizde, pil sağlığı çıkmaktadır. Pil sağlığının ayrıca detaylı olarak incelenmesini isterseniz, Samsung Members uygulaması içerisinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapmaktadır. 

Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung Tutor kısmından telefonunuza baglanıp söylüyolar
Bayram32
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkürler
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hata raporunu nasıl gönderdiniz?(burdan gönderdiğinizi biliyorumda)
Ne yazdınız?
Bende öğrenmek istiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Böyle birşey gönderdim de be kadar doğru bilmiyorum 1684050389282_1684050389274_0.jpg
Bayram32
Expert Level 1
Galaxy S
Evt doğru
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung destek ekibini arayarak uzaktan erişim talebi oluştur batarya sağlığının yüzde kaç kaldığını onlar sana bakıp söyleyecektir benimkine bakmışlardi. 4447711
Bayram32
Expert Level 1
Galaxy S
Hemen söyleniyor mu peki? Samsung tutor kısmından gondermeyi deneyeceğim. Senin taktikle aynı mı oluyo?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulamalarla uğraşmaya direkt telefondan ara de ki uzaktan erişim talebi oluşturmak istiyorum bataryamın yüzde kaç sağlığını öğrenmek için onlar da uzaktan erişim talebi oluşturacaklar sonra seni arayacaklar böyle
Bayram32
Expert Level 1
Galaxy S
Ozaman öyle yapalım aramak daha mantıklı hemen dönüyorlar mi? Yani hemen arama yapıyorlar mı kayıt sonrasi