cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazdan kullanılmayan uygulamaları nasıl kaldırabilirim

(Topic created on: 03-25-2023 10:48 AM)
661 Views
bafralifatih
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba

Cihazımda birçok oyun yüklü. Ben bu oyunların hepsini değil de uzun süre kullanılmayan oyunları silmek istiyorum. Bunu acaba nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
8 Comments
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Üzerine basılı tut açılır penceredeki kaldır seçeneğini işaretle. Sistem uygulamalarını ve cihazla birlikte gelen uygulamaları kaldıramazsın maalesef. Fakat devre dışı bırakabilirsiniz böylece pasif hale gelmiş olurlar.
bafralifatih
Active Level 1
Galaxy S
Hangilerinin daha az kullanıldığını görmek istiyorum. Acaba bunu nasıl yapabiliyorum
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Dijital Sağlık ve Ebeveyn denetimi var ama kullanım sürelerini gösterir. Hangi uygula.ayo kullanıp kullanmadığını ne kadar az kullandığını kendin de bilebilirsin. Bunun için uygula.aya pek gerek yoktur herhalde
bafralifatih
Active Level 1
Galaxy S
Benim çocuk cihaza bir sürü oyun yüklemiş. Onun oynamadıklarını bulup onları silmek istiyorum asıl amacım bu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Menüdeyken uygulamanın üzerine basılı tut ve kaldır de ama önce uygulama yöneticisinden depolama verisini sil ki sildiğin uygulamanın ön belleği kalmasın cihazda.
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Öyle genel bi istatistik yok ama pil ve cihaz bakımından son tam şarjdan sonra kullanım ve 7 günlük kullanımları görebilirsiniz kullanim şeması na dokunun
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
•Game Luncher > Oyunlarım > Ayrıntılar > Günlük Oyun Süresi

•Ayarlar > Uygulamalar > *Uygulaman* > Ekran Süresi

Seçenekleri ile ne kadar kullandığını öğrenebilirsin. Ona göre hangi uygulamayı silmen gerektiğine karar verirsin.

Veya •Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Arka Plan Kullanım Sınırları > Kullanılmayan Uygulamaları Uyku Moduna Al: Açık

Olacak şekilde ayarlarsanız uzun süre kullanılmayan uygulamalar zaman geçtikçe orada listelenecektir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir uygulamanın üzerine basılı tutarak kaldır seçeneğine tıklayarak gelen uyarıyı onaylarsanız uygulama silinir bu şekilde yüklediğiniz uygulamaları silebilirsiniz. Ayrıca bu söylediğim yöntemle Telefonunuzda veya tabletinizde kendiliğinden yüklü gelen uygulamaları bu şekilde de silebilirsiniz. Devre dışı bırak seçenekli uygulamaları devre dışı bırakmanızı tavsiye etmiyorum.