cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz bakımı update ⬆️

(Topic created on: 03-29-2024 06:13 PM)
835 Views
Cosmosium
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

Samsung, yeni bir güncellemeyle kullanışlı bir pil seçeneğini geri getirdi. Şirket yakın zamanda Cihaz Bakımı uygulamasını 13.8.6.11 sürümüne güncelleyerek akıllı telefonlarına "son şarjdan bu yana" özelliğini geri getirdi.

Bu özellik, One UI 6 güncellemesinde Galaxy cihazlardan kaldırıldı. Bu işlev, kullanıcıların cihazlarının pil performansını ve son tam şarjdan bu yana ekran kullanım süresini izlemesine olanak tanır.

Tahminci Tarunvats'a göre , "son şarjdan bu yana" özelliğinin geri dönüşü, pil ömrünün doğru bir şekilde gözden geçirilmesini sağladığı için kullanıcı talebine bağlı. Bu özellik, şarj sürelerini dikkate almayan önceki 24 saatlik takip sistemlerinden daha bilgilendiricidir.

Güncelleme, One UI 6 çalıştıran tüm Samsung cihazlarıyla uyumlu olduğundan daha geniş bir kullanıcı tabanına erişilebilir hale geliyor. Koreli teknoloji devi, pil kullanımına ilişkin değerli bilgiler sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştirmek için "Son şarjdan bu yana" seçeneğini yeniden sunuyor.

Kullanıcılar güncellemeyi Galaxy Store >> Menü seçeneği >> Güncellemeler aracılığıyla yükleyebilirler. Ayrıca burada belirtilen üçüncü taraf uygulama kaynağı bağlantısından doğrudan indirebilirler ..

image

image

image

20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bana niye gelmiyor ?
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Core sürüm telefonlar donanımsal olarak kısıtlı olarak geldiğinden dolayı güncellemeyi almamanız normal.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama yani alt tarafı bir uygulama güncellemesi gelmesini umut ediyordum ama bilemiyorum
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Benim telefona geldi ama küçük hata düzeltmesi yazıyo
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tasarımı değişti mi peki
0 Likes
Galaxy S