Original topic:

Cihaz bakımı pil ayarları

(Topic created on: a month ago)
275 Views
865_S20FE_
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S25 ultra ile çok kötü ekran süresi alan arkadaş kullanimdan kaynakli pilini 5 tane uygulama içmiş cihazda sorun yok uykuya alinmayacak uygulamalar bölümünde 5 tane uygulama eklemis bu surekli arka planda o uygulamaların calisip pilinizi içmesi demek bilmeyen arkadaslara tavsiyede bulunuyoruz gösteriyoruz yapıp yapmamak onlara kalmış sonra çıkıp cihazı kötülemeyin bu gibi durumlarda 

20 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle olduğu için pili hızlı bitmiş arkadaşimızın whatsapp ve muzik uygulamaniz haric geri kalan tüm uygulamalarinizi uyku ve derin uykuya almanizi tavsiye ediyorum pilinize ciddi katkisi olur1760135419687.jpg
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Kendi kullanimim 1760135578435.jpg
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy S
Bir gönderi de gördüm 80 bin TL telefon alıyoruz işte birdaha samsung almam falan sonra apple ye geçecem bana göre saçma çünkü S25 ultra güzel bir telefon hem amiral gemisi hem güçlü ama umarım ekim güncellemesi ile pil sorunu düzelir
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Suan güncel halinde yazilimsal bir pil sorunu yok s25 4000 mah ile 7-8-9 saat ekran açık alanlar var
EmreS24
Active Level 8
Galaxy S
Kanka appleı samsungu yok bu işin yaa pil istiyosan gidicen xiaomi huawei falan alcan
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
O cihazlardarın pil optimizasyonu cok daha iyi haklisin
Galaxy S
Bende bir S25 ultra kullanıcısıyım ve dediklerinde haksızsın. Ben bu cihazı lansmandan beri kullanıyorum ve hangi koşulda ne kadar şarj yiyor gayet iyi biliyorum. Fakat Ui8 sonrası batarya optimizasyonu çöp oldu. Son umudum S26 ultra ki ondada bu sorunlar devam ederse bir sonraki cihazım muhtemelen 2026 sonunda tahminimce kasım ayında çıkıcak olan ZTE nubia Redmagic 12 serisi ya da Vivo x400 serisi olur (redmagic 11 ve x300 bu ay tanıtılıcak)
Galaxy S
BugUI7 en azından 5 - 6.30 saat ekran süresi vediyordu. Ui8 den sonra 1 aydır 4 saat üstünü göremedim. Sorun kullanıcılarda değil tam tersine samsung software mühendisinde
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılım konusunda samsung maalesef büyüklügüne göre berbat bir marka