Original topic:

Cihaz Güvenliği Virüs

(Topic created on: 11-24-2021 10:41 PM)
1150 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Akşam telefonda uygulama üzerinden virüs taraması yaptım ve 1 tane virüs buldu Aynı taramayı telefondaki cihaz güvenliğinden yapınca hiç bişey bulmadı ve cihaz güvenli olarak gösterdi Bunu daha önce de farklı zamanlarda denemiştim ve gene bu tür sonuçlar çıktı Yani antivirüs uygulamasının bulduğu hiç bir virüsü cihaz güvenliği bulmuyor ve her zaman güvenli gösteriyor Yani burdan anlaşıldığı üzere cihazdaki güvenlik taraması her zaman fos çıkıyor Bunu paylaşmak istedim cihazdakinden başkasına güvenmeyin diyenler de var o yüzden 😊 
image

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sana kalsa Samsung herşeyi layığıyla yapıyor bu kadar Samsung fanı olma Allah aşkına...
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Kıskanmayın Samsung'u
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neyini kıskanayım olum daha Samsungla sıkıntı yaşamamışsın konuşma bence. Sana kanıt atarım ağzın açık kalır zorlama beni...
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç bir şey atamasın atarsanız
Zaten okuyamam ayrıca lafları
Nıza dikkat edin Ben senin oğlun falan değilim düzgün konuş
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neyse modlar yorumumu siliyor nasıl Bi değerin varsa forumda bilemiyorum. Modlar benim yazımı sileceğinize şunun hesabını silin korumayın şu adamı yeter...
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Sen haddini aşıp terbiyesizce yorum yaptığın için senin yorumların siliniyor burada hakaret küfür vesaire her şeyi yasaktır
Galaxy S
Ölücek samsung diye 😁😁😁
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kendisi mod olma sevdasında karışma kanka bırak kendi haline 😂
Galaxy S
Hayeller ve hayatlar 😆 Modlardan çektiğimiz yetmemiş gibi bi de bunla uğraşıyoz bize burda rahat huzur yok valla 😄
Galaxy S
Ya sen ne anlatıyon ya ne göz boyaması kb ama asıl sen göz boyuyorsun 😂