cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz Güvenliği Virüs

(Topic created on: 11-24-2021 10:41 PM)
759 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Akşam telefonda uygulama üzerinden virüs taraması yaptım ve 1 tane virüs buldu Aynı taramayı telefondaki cihaz güvenliğinden yapınca hiç bişey bulmadı ve cihaz güvenli olarak gösterdi Bunu daha önce de farklı zamanlarda denemiştim ve gene bu tür sonuçlar çıktı Yani antivirüs uygulamasının bulduğu hiç bir virüsü cihaz güvenliği bulmuyor ve her zaman güvenli gösteriyor Yani burdan anlaşıldığı üzere cihazdaki güvenlik taraması her zaman fos çıkıyor Bunu paylaşmak istedim cihazdakinden başkasına güvenmeyin diyenler de var o yüzden 😊 
image

image

20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla bende aynısını söyledim topa tutuldum helal olsun gönderi için. Cihaz güvenlik programı hiç bir halta yaramıyor. En güzeli antivirüs yüklemek 😎😎😎
Galaxy S
Teşekkür ederim Aynen, virüsü bulmuycaksa ne işe yarar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zamzung işte 😂😂😂
Galaxy S
Arkadaş demiş uygulamaları tarıyor e zararlı yazılım bulmak için tarıyor onlar da dosyalarında olur ne anlamı kaldı o zamn taramanın 🙂 Aynen zamzungun işleri 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zamazung heştegiyle 😂😂😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz Bakımı kısmında sadece uygulamalar taranır. Sizin yüklediğiniz uygulama dosyaları da taradığı için güvenli olmayan bir dosya bulmuş.
Galaxy S
Uygulamaların dosyalarını niye taramıyor Uygulamaları taramak demek uygulamaların dosyalarını taramak demek değil mi Değilse ne anlamı kaldı taramanın Zararlı yazılımları ve kötü amaçlı etkinlikleri bulur yazıyor Bence bulması gerek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence de bulmalı. Bunu yetkililere bildirebilirsiniz.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Kullanmış olduğunuz Üçüncü parti yazılım antivirüs uygulaması göz boyuyor olabilir