Original topic:

Cihaz önerisi

(Topic created on: 3 weeks ago)
265 Views
KaanS23
Expert Level 2
Options
Galaxy S

S23 ile 3 saat ekran süresi aldığım için samsunga tövbe ediyorum bana pili gerçekten uzun giden 1 günü çıkaran kompakt 40 50k arası amiral sınıfı ön kamera performansı gerçekten iyi olan cihaz önerin samsung dışında her marka olur 

17 Comments
memircomm
Active Level 6
Galaxy S
Samsung dışında diğer cihazlarda samsung kadar performans alamaya bilirsiniz. Ama illaki samsung dışında isterseniz. Xiaomi 14-15 alinabilir. Ama onun dışında S25 ide öneririm😊
0 Likes
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Ha s23 ha s25 aynı zaten farklı görünüm arayüz de istiyorum xiaomi pil iyi olsa da yazılımı çok ucuz hissettiriyor
memircomm
Active Level 6
Galaxy S
Hocam her türlü kapı Samsung u buluyor. Bence one ui 8.5 i bekleyin veya s25 plus veya s25 alarak deneyin derim. Samsung iyi cihazlari var ve iyi bir arayüzü var fakat arka planda gerceklesen olayları kontrol edemiyorlar. Bahsettiginiz Pil sorunu her S serisinde var ve S serisi alanların bu sorunu çekmesi gerekiyor maalesef. Bende S21 Fe kullanıcısıyım, inanılmaz hızlı bir işlemcim var ama bataryam su gibi akıp gidiyor. Siz olsanız hız yerine yüksek batarya performansı seçmezdınız. One ui 8.5 i bekleyin, en kötü +1,5-2 saat daha fazla pil performansı alırsınız. 😊
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
1.5 2 saat eklense bile çok az bu cihaz 7 8 saat ekran süresi verebilecek bir işlemcisi var
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Galaxy S
En kötü 1,5-2 saat demistim hocam. Yani yinede bataryanız olum yönde etkilenecek.😊
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Ui 8.5 gelmeden birakma bence ui 6.1 de s23 serisinin pili çok iyi idi sorun kesinlikle yazilimsal cozemedi beceriksizler
0 Likes
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Ya hep bi sonraki güncellemeyi bekliyoruz valla bi yolu olsa one uı 5.1 e geri döneceğim
0 Likes
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Sorun cihazda islemcide değil onu anlatmak istedim sorunu bu kadar sürede niye cozemediler garip gercekten ui 8.5 de cözülür insallah s23 serisi cok etkilendi pil konusunda birde s24fe
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Ben bu telefonu ilk aldığımda pil performansı ile övüyolardı şimdiki haline bak yazık cidden
0 Likes