Original topic:

Cihazım aniden kapandı.

(Topic created on: 4 weeks ago)
203 Views
salihzeki
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Öncelikle Samsung ailesine tekrardan merhabalar. Daha dün ikinci el bir S23 satın aldım. Güncellemeleri kontrol ettiğimde bi güvenlik güncellemesi vardı, akşam güncelledim. Gün içerisinde telefonla galeride dolaşırken bi anda ekran kapandı. Resmen elektriği kesti telefon. Neye basarsam basayım tepki yok ses yok tireşim yok. Sonrasında bi telefoncuda şarja taktığımız gibi ekran geldi. Telefon kapanmıştı. Cihazı açtım şarjım da %44 idi. Bi anlam veremedim. Cihazın ayın 23'üne kadar garantisi olduğu söylendi. Eğer belirgin bir arıza ise hemen götürüp faydalanmak istiyorum. Bilgisi olan var mı?

5 Comments
Graham-Lens
Active Level 6
Galaxy S
Yol yakınken servise götür
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Servis ne diyebilir ki? Arızaya dair kayıta vs. ulaşabiliyolar mı acaba?
Loftx77
Active Level 4
Galaxy S
Akıllı cihazlarda log dosyası diye bir şey vardır servis çok rahat bir şekilde bunun erişebilir oradan cihazın neden kapandı ne zaman kapandığını her şeyini çok rahat görebilirler
Graham-Lens
Active Level 6
Galaxy S
Servis diyemeiyecekte burda farkli mesleği olan kişilermi diyecek arkadaşım. ? Sorununu anlatacaksın mesleği tamir olan kişi bakıp bulacak.
Burda sana kimin başka nasıl faydası olabilirki.
korayaskin
Beginner Level 4
Galaxy S

Bu genelde güncelleme sonrası ya da batarya / sistem çökmesi kaynaklı olabiliyor. Servise götürmeden önce şunları deneyebilirsin:

• Güç + Ses Kısma tuşlarına 10–15 saniye basılı tut → zorla yeniden başlatır
  • Farklı bir kablo/adaptör ile şarja takmayı dene (bazen kapanmış gibi görünse de batarya tamamen bitmiş oluyor)
  • Güvenli modda açıp bir uygulamanın sebep olup olmadığını kontrol edebilirsin
  • Tekrar ederse batarya sağlığına ve son güncellemelere bakmak lazım

www.reklam5.com

0 Likes