cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazı Sıfırlama İşlemi

(Topic created on: 12-09-2023 01:15 AM)
238 Views
PKRCN
Active Level 7
Options
Galaxy S

İyi akşamlar, cihazımla ilgili herhangi bir sorunum yok. Yalnızca yeni pil grafiğini dolayı batarya süresinin daha mı az gittiğini anlayamadım. Bana normal geldi ama yedekleme yapıp bir sıfırlamak istiyorum. Peki bu yedeği nasıl yapıp sıfırlamamı önerirsiniz. Bulut üzerinden yedekleme yapabiliyor muyum (fotoğraflar notlar vb) yoksa pc'ye bağlamam şart mı? Bir de ısınma hızlı pil tüketimi yaşamadım, fakat bu işlemi yapıp memnun kalan oldu mu? Yoksa direkt normal devam mı ediyor? 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
User4774
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben bulut üzerinden geçici yedekleme yaptım ama internetten midir bilmiyorum bitene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli bir anda duruyor kendi kendine hata veriyordu 28gb yedekleyebildim buna rağmen fotoğrafları pc ye atmak zorunda kaldım. Tavsiyem bulutu deneyin ancak sorun yaşarsanız pc ye atmak daha mantıklı.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Smart Switch ile bilgisayara bağlayarak yedekleyebilirsiniz Ama burda bağlantı kesintisi olmaması gerek Bulut üzerinden telefondan Samsung Cloud a yedekleme yapabilirsiniz (Ayarlar - hesaplar ve yedekleme - yedekle ve geri yükle Nelerin yedeklendiği orda yazar) Fotoğraflar ve videolar artık Microsoft One Drive a yedekleniyor Onun için galeri ayarlardan eşitlemeyi yapmanız gerek Notlar için de Samsung not ayarlardan Cloud eşitleme yapmalısınız Dilerseniz de Google Drive gibi 3. parti bir bulut uygulamasına da kendiniz manuel olarak yedek atabilirsiniz

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Otg kablosu ile harici harddis,kartreader ile baska bir kart,usb ile pc'ye.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Solution
User4774
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben bulut üzerinden geçici yedekleme yaptım ama internetten midir bilmiyorum bitene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli bir anda duruyor kendi kendine hata veriyordu 28gb yedekleyebildim buna rağmen fotoğrafları pc ye atmak zorunda kaldım. Tavsiyem bulutu deneyin ancak sorun yaşarsanız pc ye atmak daha mantıklı.
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Hmm mantıklı aslında dediğiniz gibi yapmak. Teşekkür ederim yanıtınız için
Solution
Galaxy S
Smart Switch ile bilgisayara bağlayarak yedekleyebilirsiniz Ama burda bağlantı kesintisi olmaması gerek Bulut üzerinden telefondan Samsung Cloud a yedekleme yapabilirsiniz (Ayarlar - hesaplar ve yedekleme - yedekle ve geri yükle Nelerin yedeklendiği orda yazar) Fotoğraflar ve videolar artık Microsoft One Drive a yedekleniyor Onun için galeri ayarlardan eşitlemeyi yapmanız gerek Notlar için de Samsung not ayarlardan Cloud eşitleme yapmalısınız Dilerseniz de Google Drive gibi 3. parti bir bulut uygulamasına da kendiniz manuel olarak yedek atabilirsiniz
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Önce bir bulut ile deneyeyim o zaman , teşekkür ederim.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Otg kablosu ile harici harddis,kartreader ile baska bir kart,usb ile pc'ye.
0 Likes